Showbiz

Θάνος Καλλίρης: «Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα να κάνω τίποτα και ένιωθα μόνος και δυστυχής»

Μέσα από τη φωνή του Θάνου Καλλίρη έχουμε ερωτευτεί, συγκινηθεί και ταξιδέψει, άπειρες φορές.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης σε συνέντευξή του μίλησε για τα επαγγελματικά σχέδια του και για το αν κατάφερε να δημιουργήσει μια σημαντική περιουσία λόγω της μεγάλης επιτυχίας που γνώρισε στα ‘90s.

Τι ετοιμάζετε επαγγελματικά;

Κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα το καινούργιο μου τραγούδι με τίτλο «Θα βγω να διασκεδάσω». Εκεί όμως, που μας άφησαν πάλι να δουλεύουμε, ξεκίνησε ο πόλεμος, που μας έχει κάνει κακό και στην ψυχολογία, αλλά και στην τσέπη. Φιλοδοξώ όμως ότι σε λίγο καιρό θα αφήσουμε πίσω μας και την πανδημία και τους πολέμους. Έτσι μαζί με τον ήλιο και το καλοκαίρι, θα έρθει και η ειρήνη κι επιτέλους θα… «Βγω να διασκεδάσω».

Πώς επιβιώσατε όλο αυτό το διάστημα που πάγωσαν τα πάντα;

Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη διετία, ψυχολογικά και οικονομικά για εμένα. Απλά επιβίωσα, διότι δεν γίνεται αλλιώς.

Από πού αντλούσατε δύναμη;

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, πέρυσι όταν συμπλήρωσα έναν χρόνο ανεργίας και απραξίας, ήμουν χάλια ψυχολογικά. Δεν το κρύβω. Είχα κατάθλιψη, δεν μπορούσα να κοιμηθώ και γενικότερα είχα πολλά προβλήματα ψυχικής υγείας. Ευτυχώς όμως, ως δια μαγείας, όταν ξεκίνησα να δουλεύω, έφυγαν. Στράφηκα στην τέχνη μου και έγραψα πολλά τραγούδια. Άλλα χαρούμενα, άλλα λυπητερά και άλλα πολύ ερωτικά, που ευελπιστώ σύντομα να δουν το φως, είτε μέσω εμού είτε μέσω κάποιου άλλου τραγουδιστή. Επίσης στράφηκα στο να «συγυρίσω» το παρελθόν μου, να το ψηφιοποιήσω, γιατί είμαι ένας καλλιτέχνης που είχε πάρα πολλές βιντεοκασέτες, κασέτες ήχου κλπ και ήθελα να τα βάλω σε μια καινούργια ψηφιακή μορφή και τάξη. Υπήρξαν όμως και στιγμές που δεν είχα να κάνω τίποτα και ένιωθα μόνος και δυστυχής.

Λόγω της μεγάλης επιτυχίας που γνωρίσατε στα ‘90s, καταφέρατε να δημιουργήσετε μια σημαντική περιουσία που να σας επιτρέπει να μη δουλεύετε για ένα μεγάλο διάστημα;

Όχι… Κανείς στην ηλικία που είμαι δεν είχε υπολογίσει πως ξαφνικά και χωρίς λόγο θα μπει «φυλακή» στο σπίτι του για ένα έγκλημα που δεν έπραξε ποτέ και δεν θα δουλεύει για δυο χρόνια. Κανείς δεν είναι προετοιμασμένος γι’ αυτό, εκτός αν λέγεται Μαντόνα ή Μπον Τζόβι.

Ήσασταν από εκείνους που πήραν δάνειο για να αποκτήσουν ένα σπίτι;

Ποιος δεν έχει δάνεια και υποχρεώσεις; Έχω τόσες, ώστε αν δεν δουλεύω, δεν μπορώ να τις εξυπηρετήσω.

Πηγή:ΕΓΩ

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved