Άκρως αποκαλυπτικός ο Πέτρος Ξεκούκης: «Ανέβηκε πάνω στη σκηνή και με χαστούκισε»
Showbiz

Άκρως αποκαλυπτικός ο Πέτρος Ξεκούκης: «Ανέβηκε πάνω στη σκηνή και με χαστούκισε»

Ο Πέτρος Ξεκούκης «άνοιξε» την καρδιά του και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά από την σειρά, «Άγγιγμα Ψυχής».

Ο Πέτρος Ξεκούκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στις άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Άγγιγμα Ψυχής».

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός δήλωσε:«Στο άγγιγμα ψυχής υποδύθηκα τον κακό, που παρακολουθούσε τον ιερέα και έπρεπε να καταδίδει στον Μητροπολίτη την κάθε του κίνηση. Η επιτυχία της σειράς ήταν τεράστια, ζούσαμε ανεπανάληπτες στιγμές. Όλες οι γυναίκες που έβλεπαν στο δρόμο τον Σταύρο Ζαλμά με τα ράσα, του φιλούσαν το χέρι νομίζοντας στην πραγματικότητα ότι είναι ιερέας. Ο κόσμος λάτρευε τον Σταύρο Ζαλμά, όπως και όλους εμάς. Περάσαμε υπέροχα».

Και πρόσθεσε:«Θυμάμαι τη σκηνή που ο Μανουσάκης με είχε βάλει να τρέχω πάνω σε μια ξερολιθιά στα Ζαγοροχώρια, παρακολουθούσα τον ιερέα της σειράς. Κάποια στιγμή, άρχισε να καταρρέει ο τοίχος μαζί με τις πέτρες και εμένα και φώναζα “πέφτω παιδιά”. Έπαιζα στο θέατρο και μια κυρία ανέβηκε πάνω στη σκηνή, με χαστούκισε και μου είπε: “τα μάτια σου έχει βγάλει ο πάπας και τον κυνηγάς έτσι άθεε;”».

Ο Πέτρος Ξεκούκης είπε στη συνέχεια: «Από τον Γιάννη Βόγλη θυμάμαι τις συμβουλές που μου έδινε για το πώς έπρεπε να μιλήσω. Με πρόσεχε πάντα. Από την Έλενα Ναθαναήλ θυμάμαι τον καλό της λόγο και την ενθάρρυνση που μου έδινε ως νέος – τότε – ηθοποιός. Από τον Πέτρο Φυσσούν θυμάμαι αυτό που μου είχε πει: “είσαι πανευτυχής Ξεκούκη, γιατί εγώ έχω μια κόρη που είναι μοναχή και εσύ έχεις μια αδερφή μοναχή”.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν πάρα πολύ αγχωμένος αλλά μοναδικός. Επειδή ήταν πολύ ωραίο παιδί πήγαινα διπλά του και τον πείραζα πάντα, γιατί του ζητούσαν αυτόγραφα και εμένα δεν με πλησίαζε καμία κοπέλα. Ο Χριστόφορος έδειξε από τότε μεγάλο υποκριτικό και συγγραφικό ταλέντο. Έλεγε συνέχεια αν μπορούσε να προσθέσει ατάκες στο κείμενο».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved