Ελένη Καρουσάκη: «Έχω βιώσει σκληρό ανταγωνισμό»
Showbiz

Ελένη Καρουσάκη: «Έχω βιώσει σκληρό ανταγωνισμό»

Η Ελένη Καρουσάκη μετράει πολλά χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της ανέφερε πώς από τη δημοσιογραφία κατέληξε στο τραγούδι και αν έχει βιώσει ανταγωνισμό σε αυτόν τον χώρο.

-Να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Από τη δημοσιογραφία κατέληξες στο τραγούδι;

Έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα. Μόλις τελείωσα το σχολείο, για να κάνω το χατίρι της μαμάς περισσότερο, ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία. Δούλεψα στη Βραδυνή και είχα προϊστάμενό μου, τον αγαπημένο Θοδωρή Δρακάκη, ο οποίος μάλιστα με κάλυπτε για να πηγαίνω στο στούντιο και να δοκιμάζω τραγούδια. Αγαπούσα από πολύ μικρή το τραγούδι, λόγω και του μπαμπά μου που ήταν τραγουδιστής. Πριν καν δουλέψω σε κάποιο μαγαζί, είχα την τύχη και τιμή να γνωρίσω τον δάσκαλο τον Γιώργο Ζαμπέτα και αφού με άκουσε, μου έδωσε τη χαρά να συμμετέχω στην τελευταία του δουλειά, όπου έχω πει τρία τραγούδια. Μετά όλα πήραν την πορεία τους σιγά σιγά και άφησα τη δημοσιογραφία.

-Έχεις βιώσει ανταγωνισμό σε αυτόν τον χώρο;

Αλίμονο! Νομίζω ότι όποιος δεν έχει βιώσει ανταγωνισμό ή δεν έχει ανταγωνιστεί, δεν είναι για πρωτάθλημα. Στη δουλειά μας υπάρχει βέβαια ο καλός ανταγωνισμός και ο κακός. Θέλω να πιστεύω ότι εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία. Δεν είμαι από αυτούς που θα στην φέρουν για να φανώ καλύτερη, παρόλο που έχω βιώσει σκληρό ανταγωνισμό.

-Υπάρχει κάποια συνεργασία που δεν θα ήθελες να επαναλάβεις;

Υπάρχουν πολλές συνεργασίες που πέρασα δύσκολα. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα κι αυτές μπόρεσα και τις αντιμετώπισα με ένα χαμόγελο. Γενικά είμαι πολύ ψύχραιμος άνθρωπος. Δύσκολα θα με φέρει κάποιος στα όριά μου. Έχει τύχει να ξανά συνεργαστώ με κάποιον που δεν πέρασα καλά. Έτσι είναι η δουλειά μας.

-Ποια είναι αυτή η βραδιά στην καριέρα σου που θυμάσαι πάντα;

Δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποια συγκεκριμένη βραδιά, υπάρχει όμως συγκεκριμένη σεζόν που μου έχει μείνει χαραγμένη. Μιλάω για 2000 στο POSIDONIO με Γιάννη Πλούταρχο και Ανέστη Μαντά όπου έγινε πανικός. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει τέτοια χρονιά σε μαγαζί. Μιλάμε για αδιανόητη επιτυχία. Δουλέψαμε 380 μέρες χωρίς ρεπό και ζήσαμε απίστευτες στιγμές.

-Κακοποιητικές συμπεριφορές έχεις δεχτεί;

Όχι, δεν αφήνω περιθώρια. Μόλις δω ότι κάποιος πάει να ξεπεράσει τα όρια, βάζω φρένο. Ποτέ δεν πλάσαρα τον εαυτό μου ως την μοιραία γυναίκα στον χώρο αυτό. Προσπάθησα με τη δουλειά μου και μόνο να προχωρήσω, οπότε δεν άφηνα περιθώρια στον άλλον να με δει κάπως αλλιώς. Νομίζω ότι είναι και λίγο δικό μας θέμα, το πώς θα το χειριστούμε όλο αυτό.

-Θα μοιραστείς μαζί μας κάτι τρελό που έχει κάνει κάποιος θαυμαστής για να σε γνωρίσει;

Είχε πάει ένας κύριος και είχε βρει ποια κολόνια φοράω και μου αγόρασε όλη τη σειρά, η οποία μάλιστα δεν υπήρχε τότε στην Ελλάδα, μου την έστειλε στο καμαρίνι μαζί με σαμπάνια και λουλούδια και κατέβηκε κάτω να με γνωρίσει. Εγώ τον ρώτησα καθώς είδα ότι ήταν παντρεμένος αν γνωρίζει ποιο άρωμα φοράει η γυναίκα του και έκτοτε γίναμε φίλοι και με αυτόν και με τη σύζυγό του.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved