Ελένη Καρουσάκη: «Μετάνιωσα που δεν έκανα παιδί»
Showbiz

Ελένη Καρουσάκη: «Μετάνιωσα που δεν έκανα παιδί»

Η Ελένη Καρουσάκη έχει τραγουδήσει πολλές επιτυχίες και έχει αποδείξει την αξία της μέσα από τη δουλειά της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της ανέφερε αν ο έρωτας παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή της και αν έφτασε ποτέ κοντά στον γάμο και να κάνει παιδί.

-Ο έρωτας παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σου;

Χωρίς έρωτα δεν μπορεί να ζήσει κανείς. Έχει βασικό ρόλο στη ζωή μου.

-Αυτήν την περίοδο είσαι ερωτευμένη;

Δεν μπορώ να σου πω γιατί θα στενοχωρηθεί κόσμος αν σου απαντήσω. Είναι τέτοια η δουλειά μας, που σίγουρα κάποιοι από αυτούς που έρχονται να μας δουν μπορεί να νιώθουν και κάποια συναισθήματα γιατί να απογοητεύσουμε τον κόσμο;

-Έφτασες ποτέ κοντά στον γάμο;

Έχω φτάσει κοντά στον γάμο μια φορά, αλλά δεν προχώρησε. Είχα αλλού τα μυαλά μου, τότε καθώς ήταν η αρχή της καριέρας μου. Δεν νομίζω ότι θα παντρευτώ ποτέ, αν και ποτέ μην λες ποτέ. Είναι δύσκολο κάποιος να αντέξει το επάγγελμα μου. Δηλαδή μπορεί στις τρεις τα χαράματα να χτυπήσει το κινητό μου, ποιος θα το ανεχτεί αυτό; Έβαλα την καριέρα πάνω από την οικογένεια. Ίσως με επηρέασε και το διαζύγιο των δικών μου. Είμαι λίγο κατά του γάμου.

-Στο να κάνεις παιδί;

Δεν είπα ποτέ ότι τώρα θέλω να κάνω παιδί. Νομίζω πια ότι έχω μεγαλώσει για γίνω μαμά. Δεν συνέβη. Έχω όμως δυο υπέροχα ανίψια από την αδερφή μου, τα οποία είναι σαν παιδιά μου. Δεν θα μου άρεσε σε αυτή την ηλικία που είμαι, να μπω στη διαδικασία να κάνω ένα παιδί και να φτάσει εκείνο 20 χρονών και να φαίνομαι σαν γιαγιά του. Τώρα βέβαια μπορώ να σου πω ότι μετάνιωσα που δεν έκανα παιδί.

-Έχεις πέσει στα πατώματα για έναν άντρα;

Δεν έχω πέσει στα πατώματα για έναν άντρα, αλλά έχω ρίξει πολλούς δυστυχώς. Πρώτα το κάνω, αλλά μετά στενοχωριέμαι. Λένε ότι είμαι σκληρή, αλλά εγώ δεν το καταλαβαίνω. Είμαι απόλυτη, αλλά αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό μου που δεν μου αρέσει.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved