Κάρμεν Ρουγγέρη: «Λατρεύω την TV και μου λείπει. Ελπίζω κάποια στιγμή θα ξανά χτυπήσει το τηλέφωνο»
Showbiz

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Λατρεύω την TV και μου λείπει. Ελπίζω κάποια στιγμή θα ξανά χτυπήσει το τηλέφωνο»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες και έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε αν συνάντησε εμπόδια στην πορεία της και για ποιο λόγο έχουμε να την δούμε καιρό στη μικρή οθόνη.

-Έχετε μια σπουδαία καριέρα. Συναντήσατε εμπόδια στην πορεία της;

Συνάντησα εμπόδια στην καριέρα μου, βέβαια. Όσο ανέβαινα και έκανα επιτυχίες, άρχισα να ενοχλώ κάποιους. Ήμουν στο Εθνικό Θέατρο και κάποια στιγμή μου ειπώθηκε ότι τους έχω καπελώσει όλους. Το ίδιο έγινε και στη Λυρική Σκηνή.

-Ανταγωνισμό από συναδέλφους έχετε αντιμετωπίσει;

Έχω αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό από συναδέλφους. Έλεγαν ότι αυτό που κάνω είναι μόδα και θα περάσει ή ρωτούσαν τον κόσμο γιατί έρχονται μόνο σε εμένα και άλλα πολλά. Ωστόσο, δεν ασχολούμαι. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι ο κόσμος με τιμάει και τον τιμάω κι εγώ.

-Η γνώμη σας για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, ποια είναι;

Είναι τρομερή η τιμωρία αυτών των ανθρώπων. Σαφώς και πρέπει να τιμωρηθούν, αν έκαναν αυτά τα άσχημα πράγματα οι συνάδελφοι, αλλά η τιμωρία τους είναι ήδη τεράστια. Είναι τόσος ο διασυρμός, είναι τρομερό, καταστράφηκαν. Βέβαια ξανά λέω πρέπει να τιμωρηθούν για να γίνουν παράδειγμα και γι’ άλλους και να σταματήσουν αυτά τα απαράδεκτα πράγματα.

-Τηλεοπτικά γιατί έχουμε καιρό να σας δούμε;

Μετά το «Αν ήμουν πλούσιος», δεν μου έγινε κάποια άλλη πρόταση. Την λατρεύω την τηλεόραση και μου λείπει. Είμαι ευτυχισμένη όταν παίζω. Φαντάζομαι, κάποια στιγμή θα ξανά χτυπήσει το τηλέφωνο. Το ελπίζω.

-Τον σύζυγό σας Ανδρέα Κουλουμπή τον ερωτευτήκατε πριν καν τον γνωρίσετε... Καρμική σχέση ζωής;

Για την ακρίβεια, είχα ερωτευτεί την φωνή του. Τον γνώρισα μετά όταν μπήκα κι εγώ στη Λυρική Σκηνή κι ενώ μιλούσαμε, του λέω εγώ μια φωνή έχω ερωτευτεί και του εξήγησα σε ποια αναφερόμουν και μου είπε ότι ήταν η δική του. Τρελάθηκα. Σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή ότι αυτός είναι ο άνδρας της ζωής μου.

-Όταν ήσασταν νιόπαντροι, περάσατε δύσκολα οικονομικά. Τι ήταν αυτό που σας έκανε να τα καταφέρετε τελικά;

Ήμασταν και οι δυο πολύ δουλευταράδες και δεν κάναμε σπατάλες. Δεν καπνίζαμε, δεν πίναμε και προσπαθούσαμε και βάζαμε στην άκρη λεφτά. Κάναμε κι άλλες δουλειές παράλληλα. Από τη ζωγραφική έβγαλα πολλά χρήματα. Έτσι κατάφερα να πάρω ένα αμάξι, μετά ένα σπίτι κλπ. Στην τηλεόραση προς το τέλος ήμουν υψηλά αμειβόμενη. Ό,τι κατάφερα, το κέρδισα με σπαθί μου, με τη δουλειά μου.

-Φτάσατε ποτέ κοντά στον χωρισμό;

Είμαστε 55 χρόνια μαζί. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να χωρίσουμε.

-Πώς το καταφέρατε αυτό;

Δεν είπα ποτέ ο άντρας μου. Αυτό το μου δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν είμαστε κτήμα κανενός. Επίσης, ο σεβασμός είναι πολύ σημαντικός και οι υποχωρήσεις. Για παράδειγμα, ο σύζυγός μου δεν ήθελε να βγαίνει έξω, ήταν σπιτόγατος. Ίσως αυτό κάποια άλλη γυναίκα να μην μπορούσε να το αντέξει. Εγώ ήμουν εντάξει με αυτό και πήγαινα βόλτα με κάποια φίλη μου. Είμαι φανατική του θαυμάστρια του συζύγου μου, είναι πολύ μεγάλος καλλιτέχνης. Θα μπορούσε να κάνει πολύ μεγάλη καριέρα και στο εξωτερικό, αλλά προτίμησε να μείνει με την οικογένειά του. Πώς να μην το εκτιμήσω αυτό; Μαγειρεύω καθημερινά για να υπάρχει φαγητό στο σπίτι. Ακόμα κι αν λείπω όλη μέρα σε δουλειά, φροντίζω να μην του λείψει τίποτα. Κι εκείνος όμως αν αρρωστήσω, κάνει σαν τρελός. Όσο μεγαλώνουμε, η αγάπη μας γίνεται μεγαλύτερη.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved