Σωτήρης Χατζάκης: «Οταν ερωτεύομαι, είμαι χαζός»
Showbiz

Σωτήρης Χατζάκης: «Οταν ερωτεύομαι, είμαι χαζός»

Ο Σωτήρης Χατζάκης μίλησε για τη σχέση του με την Πολυξένη Μυλωνά.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε επίσης σε συνέντευξή του ότι τον έχουν εκμεταλλευτεί σύντροφοί του.

Η Πολυξένη Μυλωνά είναι ο άνθρωπός σου;

Η Πολυξένη είναι ένα πλάσμα υπέροχο. Μια Πόντια αγωνίστρια που είναι 15 χρόνια στο θέατρο, με πολύ μεγάλο ήθος. Είναι ανυποχώρητη σε θέματα δικαίου και ήθους γι' αυτό και δεν είναι εύκολη η ζωή της στο θέατρο. Εχουμε περάσει πολλά χρόνια μαζί, με κάποιες διακοπές. Είμαστε και οι δύο... ημίτρελοι, γι' αυτό γλιτώνουμε από το να τρελαθούμε τελείως (σατιρικά στο λέω)! Είναι ένα πλάσμα τρυφερό και ρομαντικό. Εγώ αυτό το πλάσμα το αγαπώ. Είναι η οικογένεια μου, είναι παιδί μου, είναι ό,τι μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος για ένα πλάσμα. Θέλω να τη δω να προοδεύει και να την εμπιστευτούν. Τώρα με το #ΜeΤοο καταλάβαμε ότι πολλά παιδιά έκαναν καριέρες υποχωρώντας σε θέματα ηθικής Να τονίσω πως δεν τα κατηγορώ, αντιθέτως γιατί αυτά τα παιδιά έκαναν κάτι που δεν ήθελαν για να κάνουν πράξη τα όνειρο τους. Δεν το βλέπω από την αρνητική πλευρά, αλλά από την πλευρά της ζωής.

Εσύ τη βοήθησες;

Εχουμε εξηγήσει από την πρώτη στιγμή ότι αν κάποιος είναι καλύτερος σε κάποιον ρόλο, θα τον κάνει αυτός και όχι εκείνη, επειδή είμαστε μαζί. Εχει συμμετάσχει σε παραστάσεις μου, αλλά όπου μπορούσε. Το θέατρο είναι πάνω από τη σχέση. Θα ήταν αμοραλιστικό να επιλέγεις μόνο τον άνθρωπο σου σε αυτές τις εποχές.

Υπήρξαν γυναίκες που σε εκμεταλλευτήκαν λόγω θέσης;

Ασφαλώς. Το καταλάβαινα. Υπάρχει ένας στίχος του Ασιμου: «Πες μου ένα ψέμα να αποκοιμηθώ, μοναχά για σένα κάνω τον χαζό». Λες να μη το καταλάβαινα; Ηθελα βέβαια τον χρόνο μου, γιατί είμαι χάπατο... Οταν ερωτεύομαι, υπηρετώ το «πίστευε και μη ερεύνα», γιατί, αν ερευνούσαμε, ποιον θα ερωτευόμασταν; Κανέναν. Οταν ερωτεύομαι, είμαι χαζός. Δεν με πειράζει, γιατί έστω κι έτσι μου έδωσαν τη ζωή τους τη διαθεσιμότητα τους και ας το ζούσαν κάτω από αυτή τη συνθήκη. Μόλις όμως το καταλάβαινα, έφευγα. Δεν μπαίνω σε σχέση αν δεν ερωτευτώ πολύ, αν δεν δω το γρασίδι ανάποδα, αν δεν δω τον Χριστό φαντάρο! Δεν το κάνω, το άλλο είναι κρεοπωλείο. Οταν ερωτεύομαι, ενδύω τον άνθρωπο μου με το ρούχο που θέλω. Οταν τον βλέπω γυμνό και καταλαβαίνω τι είναι, δεν μου φταίει εκείνος.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved