Δήμητρα Γαλάνη: «Χωρίς τη μουσική δεν υπάρχω» - «Βαθιά υπόκλιση» από τους χρήστες του twitter!
Showbiz

Δήμητρα Γαλάνη: «Χωρίς τη μουσική δεν υπάρχω» - «Βαθιά υπόκλιση» από τους χρήστες του twitter!

«Ενώπιος Ενωπίω»: Η Δήμητρα Γαλάνη σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και πριν καλά καλά αρχίσει η εκπομπή αποθεώθηκε από τους χρήστες του twitter!

Η σπουδαία ερμηνεύτρια ξετυλίγει τη μουσική της πορεία προς την κορυφή. «Τι είναι η μουσική για σένα;», την ρώτησε ο παρουσιαστής με τη Δήμητρα Γαλάνη να απαντά:

«Χωρίς τη μουσική δεν υπάρχω, είναι οξυγόνο. Χωρίς την χρησιμοποίηση της μουσικής μπορώ να υπάρξω. Δηλαδή χωρίς την έκθεση που προκύπτει από τη μουσική αλλά χωρίς την μουσική είναι αδύνατον. Πάντα ήμουν έτσι από την αρχή. Το θέμα μου δεν ήταν το πώς θα είναι πάνω σε μια σκηνή. Το θέμα μου ήταν πώς θα «κολυμπάω» μέσα στη μουσική κι αυτό ήταν το ζητούμενο μου.

Με έναν τρόπο ένιωθα πως ήμουν προορισμένη για τη μουσική. Όταν ο μπαμπάς μου είδε μια μικρή κλίση σε μένα μου το καλλιέργησε πάρα πολύ και η μητέρα μου επίσης. Εγώ κατά καιρούς άλλαζα επαγγέλματα. Άλλοτε ήθελε να γίνω γιατρός μετά αρχιτεκτόνισσα… Όποτε όμως σκεφτόμουν τον εαυτό μου με τη μουσική, με σκεφτόμουν μέσα σε μια μεγάλη ορχήστρα οπού έγραφα μουσική», είπε η Δήμητρα Γαλάνη.

Την ίδια ώρα στο twitter χαμός από σχόλια.

«Ενα όνομα, μια ιστορία η Κυρία Γαλάνη!!!!», «Δήμητρα Γαλάνη, σ' ευχαριστώ για όλα τα τραγούδια που μας έχεις χαρίσει με τη συγκλονιστική φωνή σου, αλλά κυρίως, για το "Μη μου μιλάς για αγάπη..."», «Δήμητρα Γαλάνη, η φωνάρα της φωνάρας Ω φωνάρα... Ειδικά στα live, η αισθαντικότητα της φωνής της αγγίζει ουρανό...», «Η μεγαλύτερη φωνή! Η πιο δυνατή!», «Δύο φωνές έχουν την ικανότητα να γιατρεύουν την ψυχή μου. Της Τσανακλιδου η φωνή σα γάργαρο, καθαρό τρεχούμενο νερό σχεδόν σαν αγιασμός περνάει και την ξεπλένει και της Γαλάνη σαν ένα φίνο ακριβό βελούδο με μεταξωτή κλωστή που την ντύνει μετά αφού έχει καθαρίσει.», είναι μερικά από τα σχόλια.

Δες το απόσπασμα και τα σχόλια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved