Αντιγόνη Νεοφύτου: Ο χορός της Μαρίνας από τη Γη της Ελιάς που τρέλανε τους followers της!
Showbiz

Αντιγόνη Νεοφύτου: Ο χορός της Μαρίνας από τη Γη της Ελιάς που τρέλανε τους followers της!

Η Αντιγόνη Νεοφύτου, η οποία υποδύεται τη Μαρίνα στη Γη της Ελιάς, δεν έχει μόνο ταλέντο στην υποκριτική αλλά και στο χορό και τρέλανε τους  followers της με τον μοντέρνο χορό της!

Η Αντιγόνη Νεοφύτου, την οποία πρωτογνωρίσαμε μέσα από τη σειρά 8 Λέξεις και τώρα στη Γη της Ελιάς, σε πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα χορού και κλασσικού μπαλέτου κάτι που τελικά αγάπησε πολύ και της έγινε τρόπος ζωής.

Στα 15 της κατάφερε να διακριθεί και να ξεχωρίσει.

Το ταλέντο της Αντιγόνης στο χορό ήταν εμφανές αφού πέρασε όλες τις εξετάσεις του Royal Academy of Dance με άριστα, παρακολούθησε πολλά σεμινάρια χορού σε Κύπρο και εξωτερικό και συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις. Επίσης επιλέχθηκε μετά από ακροάσεις στο Talent Show του Μega TV ‘Get on stage’ το 2009 όπου και κατέλαβε την 4η θέση.

Το 2012 κατέλαβε την 3η θέση στον Παγκύπριο Διαγωνισμό χορού.

Ο χορός είναι η ζωή της και χάρισε ένα υπέροχο στιγμιότυπο στους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram τους οποίους ξετρέλανε! Πολλά ήταν τα κολακευτικά σχόλια του στυλ "Συγκλονιστική απλά! Μπράβο", "Ταλεντάρα", "Ταλέντοοοο κι πανέμορφη", "Υπέροχη"!

Ο χορός είναι το πάθος, η ζωή της και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω χορεύει εκπληκτικά και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved