Μαρία Τζομπανάκη: Είναι θετική στον κορονοϊό και το αποκάλυψε μέσω Instagram- H δημοσίευσή της!
Showbiz

Μαρία Τζομπανάκη: Είναι θετική στον κορονοϊό και το αποκάλυψε μέσω Instagram- H δημοσίευσή της!

Η Μαρία Τζομπανάκη , πριν από λίγες ώρες, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι κόλλησε κορονοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα. 

Είναι μια από τις πολύ αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει και έχει ταυτιστεί με εκείνους.

Η Μαρία Τζομπανάκη πρωταγωνιστεί την φετινή σεζόν στην δραματική τηλεοπτική σειρά του ALPHA "Σασμός", με πλήθος φανατικών τηλεθεατών να την παρακολουθούν καθημερινά και να "χειροκροτούν" την ηθοποιό για το υποκριτικό της ταλέντο. Η ίδια υποδύεται την Καλλιόπη Σταματάκη, την μητέρα του Μαθιού και του Αστέρη, η οποία και είναι μια παραδοσιακή κρητική μητέρα, που τηρεί τις παραδόσεις και στην καρδιά της βρίσκεται η βεντέτα, που της στέρησε και τον αγαπημένο της σύζυγο.

Το απόγευμα της Παρασκευής 8 Απριλίου, η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε ότι είναι θετική στον κορονοϊό και προσπαθεί να περάσει την καραντίνα, με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί, στο σπίτι της. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media, μιας και συχνα δημοσιεύει και φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Σασμού, αλλά και από καθημερινές της στιγμές. Η αγαπημένη ηθοποιός έγραψε στην δημοσίευσή της: "Η Λιλυμπετ , ο κόβιντ κι εγώ ………" ποστάροντας μια φωτογραφία με την αγαπημένη της γατούλα.

Δείτε στην παρακατω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved