Μάνος Μαγιάτης: Αυτή και αν είναι έκπληξη! Θα γίνει μπαμπάς- Η φωτό με την εγκυμονούσα σύντροφό του!
Showbiz

Μάνος Μαγιάτης: Αυτή και αν είναι έκπληξη! Θα γίνει μπαμπάς- Η φωτό με την εγκυμονούσα σύντροφό του!

Οι τελευταίες εβδομάδες για τον Μάνο Μαγιάτη και την σύντροφό του, Χριστίνα είναι για εκείνους τα πιο "μαγικά", μιας και οι δυο τους πρόκειται σε λίγους μήνες να γίνουν γονείς. 

Οι διαδικτυακοί του φίλοι του ευχήθηκαν τα καλύτερα για το μωράκι που έρχεται, με την ευτυχία του παρουσιαστή να είναι στα ύψη.

Ο πορεία του Μάνου Μαγιάτη στην τηλεόραση συνδέθηκε αρκετά στενά με την Ελένη Μενεγάκη, μιας και ο ίδιος ήταν επί σειρά ετών ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες της όμορφης παρουσιάστριας, μιας και ήταν ένα από τα πρόσωπα του πάνελ της εκπομπής της. Την περσινή σεζόν, ο ίδιος βρέθηκε δίπλα στην Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ φέτος ο ίδιος βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής "Αυτό είναι Σαββατοκύριακο", η οποία έριξε αυλαία πρίν από λίγες ημέρες.

Το βράδυ της Παρασκευής 8 Απριλίου, ο Μάνος Μαγιάτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, ανακοινώνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους ότι η σύντροφός του, Χριστίνα διανύει την 16η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και ότι σε λίγο καιρό θα γίνει πατέρας. Το χαμόγελο στο πρόσωπο του ζευγαριού είναι τεράστιο, μιας και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μικρό τους πλασματάκι.

Ο Μάνος Μαγιάτης έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή του: "Έγινε!! 😜🧸"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved