Μαριέττα Χρουσαλά: Οι πρώτες βουτιές της – Έτσι είναι το κορμί της στα 39 της χρόνια (Photos)
Showbiz

Μαριέττα Χρουσαλά: Οι πρώτες βουτιές της – Έτσι είναι το κορμί της στα 39 της χρόνια (Photos)

H Μαριέττα Χρουσαλά έκανε τα μπανάκια της και δημοσίευσε φωτογραφίες με μπικίνι από την Καλιφόρνια και πάθαμε πλάκα με το αψεγάδιαστο κορμί της.

Η Μαριέττα Χρουσαλά στα 39 της χρόνια και μετά από τρεις γέννες έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα!

Η ίδια φροντίζει πολύ τη διατροφή της και το έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της στο παρελθόν!

Μάλιστα, είχε δώσει συμβουλές λέγοντας: « - Προνόησε από νωρίς: Εάν γνωρίζει εκ των προτέρων ότι πρόκειται να πας κάπου για φαγητό, σε κάποιο πάρτι, γιορτή, ή εν όψει του Πάσχα, φρόντισε τα υπόλοιπα γεύματα της μέρας να είναι μικρότερα ή ξεκίνα μια αποτοξινωτική δίαιτα δύο μέρες πριν για να μη γεμίσεις με ενοχές μετά.

-Συνέχισε την άσκηση: Τι μπορείς να κάνεις αν ξέρεις ότι για μία εβδομάδα δεν θα πας στο γυμναστήριο; Επίλεξε την εναλλακτική άσκηση. Δηλαδή, περπατά όσο περισσότερο μπορείς μέσα στη μέρα, ανέβα σκαλιά και μην πάρεις το ασανσέρ.

- Πιες ζεστό νερό: Να έχεις πάντα δίπλα σου ένα ποτήρι με ζεστό νερό. Αποτελεί ένα έξυπνο τρικ για να αισθάνεσαι πάντα γεμάτη ενέργεια κατά τη διάρκεια της μέρας. Η Μαρία Μενούνος, μάλιστα, συνηθίζει να λέει ότι «το ζεστό νερό είναι μαγικό, είναι αποτοξινωτικό, χαλαρωτικό και χωνευτικό. Και το σημαντικότερο; Κόβει την όρεξη».

-Κάνε Krav Maga: Βασίζεται σε μια ισραηλινή μέθοδο αυτοάμυνας και όπως είχε πει «είναι ό,τι καλύτερο για συνολική άσκηση. Δυναμώνει τους μυς και βοηθά στην καλή καρδιαγγειακή λειτουργία».».

Όσο για τη διατροφή της είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της: “Συνήθως μετά το μεσημεριανό τρώω γλυκό. Θα πάρω μια σοκολάτα, ωστόσο θα φάω μόνο ένα κομματάκι και θα είμαι εντάξει. Αποφεύγω να τρώω ύστερα από ξενύχτι. Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνήσω είναι να πιω ένα ποτήρι νερό και στη συνέχεια φυσικό χυμό πορτοκάλι σε μεσαίο ποτήρι. Το πρωινό μου περιλαμβάνει επιπλέον ένα μπολ με πόριτζ και φρούτα. Το δεκατιανό μου είναι μια μαύρη φέτα ψωμί με καπνιστή γαλοπούλα. Το βραδινό μου περιλαμβάνει μόνο κρέας στη σχάρα μαζί με σαλάτα και δεν θα φάω ποτέ το βράδυ ζυμαρικά. Δεν απουσιάζουν τα φρούτα από τη διατροφή μου. Επιλέγω να τρώω το απόγευμα μανταρίνια ή μήλα. Αποφεύγω τα τηγανιτά, τις κρέμες γάλακτος και δεν πίνω αναψυκτικά. Όταν βγω το βράδυ και πιω αλκοόλ θα είναι πάντα soft drinks”.

Έχει κορμί «λαμπάδα» παρόλο που έχει αποκτήσει τρία παιδιά και δείτε την και εσείς που απόλαυσε τις πρώτες της βουτιές για φέτος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved