Βασίλης Αφεντούλης: «Το θέατρο είναι η πρώτη επιλογή για να γίνει κάποιος ηθοποιός»
Showbiz

Βασίλης Αφεντούλης: «Το θέατρο είναι η πρώτη επιλογή για να γίνει κάποιος ηθοποιός»

Ο Βασίλης Αφεντούλης είναι από τους ηθοποιούς που έχουν κάνει πολύ θέατρο, ωστόσο, φέτος τον συναντάμε στο ρόλο του Ηρακλή Μοσχοβάκη στις «Άγριες μέλισσες».

Ο ίδιος μίλησε για τα θεατρικά σχέδια του και για το πόσο δύσκολο είναι στη σημερινή εποχή να βρει κάποιος τη δική του πόλη.

Είστε από τους ηθοποιούς που έχουν κάνει πολύ θέατρο. Αυτό είναι πάντα η προτεραιότητα για έναν ηθοποιό;

«Το θέατρο είναι η πρώτη επιλογή για να γίνει κάποιος ηθοποιός. Πρώτα ερωτεύεσαι το θέατρο και στη συνέχεια έρχονται όλα τα υπόλοιπα».

- Έχετε κάνει, όμως, και τηλεόραση.

«Ναι, έχω περάσει από τις σειρές "Εθνική Ελλάδος", "Η αγάπη άργησε μια μέρα", συμμετείχα στον "Ήλιο", στη "Σκοτεινή θάλασσα" και τώρα ήρθαν οι "Μέλισσες"».

Για το θέατρο ετοιμάζετε κάτι;

«Θα είμαι στην παράσταση «Η πόλη», η οποία θα ανέβει στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης" στις 5 Μαΐου».

Πόσο δύσκολο είναι στη σημερινή εποχή να βρει κάποιος τη δική του πόλη;

«Αρκετά δύσκολο και εξαρτάται πού την αναζητά. Πόλη μπορεί να είναι ένας έρωτας, η σύνδεση μας πάλι με τους ανθρώπους, η αυτογνωσία μας, χιλιάδες πράγματα. Εξαρτάται από την ψυχοσύνθεση του κάθε ανθρώπου αυτό».

- Τα δύο τελευταία χρόνια με την πανδημία τι σας πίεσε περισσότερο;

«Η απομόνωση. Η πρώτη καραντίνα, που ήταν μικρότερη, λειτούργησε λίγο λυτρωτικά, γιατί μας έδωσε την ευκαιρία να αποστασιοποιηθούμε από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας καινά ξαναβρούμε τον εαυτό μας. Η δεύτερη, για μένα προσωπικά, ήταν φοβερά πιεστική. Ευτυχώς, εκείνο το διάστημα, ξεκίνησα τα γυρίσματα για τον "Ήλιο", που λειτούργησαν θεραπευτικά, αφού ήταν ο λόγος για να βγω από το σπίτι», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved