Συγκλονίζει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Θρήνησα για την άτυχη εγκυμοσύνη μου»
Showbiz

Συγκλονίζει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Θρήνησα για την άτυχη εγκυμοσύνη μου»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τα χειρουργεία που παρακολούθησε για έναν ρόλο, την παρουσίαση ενός show ενώ συγκλόνισε για την εγκυμοσύνη που δεν ευδοκίμησε.

Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί αλλά και για τους ρόλους που έχει παίξει.

« Οι γείτονες από πάνω» είναι μια ισπανική κωμωδία, αρέσει στον κόσμο ταυτίζονται με τους ήρωες», ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Η υποκριτική μπήκε στη ζωή μου σε μικρή ηλικία, οι γονείς μου θεωρούσαν σημαντική παιδεία το θέατρο και τη λυρική σκηνή. Η Ελένη Χατζηαργύρη ήταν δασκάλα μου. Ήρθε δειλά και μου είπε χωρίς να σε προσβάλω θέλεις να έρθεις να στρώνεις το χαλί στην παράσταση «Αγαμέμνονας». Φέτος επέλεξα ένα ρόλο δραματικό γιατί ήθελα να φύγω από τους ρόλους που μου δίνουν συνήθως για να δείξω ότι μπορώ να κάνω και κάτι άλλο», πρόσθεσε.

Για τις αισθητικές επεμβάσεις η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δήλωσε πως, «η εικόνα με απασχολεί τόσο όσο δεν κρύβω αυτά που κάνω έχω κάνει μεσοθεραπεία και κατά καιρούς κάνω και κάνα μπότοξ».

Για ποια ταινία έκανε… σεμινάρια η αγαπημένη ηθοποιός;

«Στο «φιλί της ζωής» έκανα τη χειρουργό, πήγα σε έναν φίλο μου χειρουργό και είδα όλα τα χειρουργεία ανοιχτής καρδίας, εγκέφαλο, είχα μάθει να κάνω ράμματα», αποκάλυψε!

«Δεν μου έχουν γίνει προτάσεις για εκπομπές, μου κάνει εντύπωση γιατί στο live είμαι καλή, θα μπορούσα να παρουσιάσω και show», πρόσθεσε.

Για την δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιού, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Έχω κάνει δυο γάμους, εξαιρετική εμπειρία έχω καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους μου. Έτσι oπως ήρθαν τα πράγματα θεωρώ πως δεν θα ήθελα να κάνω ένα παιδί. Δεν ήταν από τις πρώτες μου επιθυμίες να κάνω ένα παιδί, αν ήθελα θα είχα κάνει. Με φόβιζε το να κάνω παιδί, ένα παιδί είναι μεγάλη ευθύνη και δεν ήξερα αν θα είμαι καλή μητέρα», ανέφερε.

Τέλος μίλησε για μία δύσκολη στιγμή της όταν έμεινε έγκυος.

«Είχα μια άτυχη εγκυμοσύνη, είχα παλίνδρομη κύηση πήγα στον γιατρό μου και το παιδί δεν ζούσε, έκανα το χειρουργείο το πρωί και το βράδυ πήγα στην πρεμιέρα μου. Για όσο βίωσα την μητρότητα είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα, θρήνησα για την άτυχη εγκυμοσύνη μου», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Πάμε Δανάη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved