Παναγοπούλου: Ο,τι είχα να πω το έχω ήδη πει στον κύριο Φιλιππίδη όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας
Showbiz

Παναγοπούλου: Ο,τι είχα να πω το έχω ήδη πει στον κύριο Φιλιππίδη όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας

Η Ευγενία Παναγοπούλου είχε αναφερθεί και παλαιότερα στη δύσκολη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στις παραστάσεις «Ψέμα στο ψέμα» και «Ψύλλοι στ' αυτιά».

«Δούλεψα κοντά του τρία συνεχόμενα χρόνια. Χρόνια πολύ σημαντικά για τη ζωή μου, που θα τα θυμάμαι πάντα σαν να ήταν χθες. Εχω αποφασίσει για πολλούς λόγους να απαντώ το ίδιο κάθε φορά. Ο,τι είχα να πω το έχω ήδη πει στον κύριο Φιλιππίδη μόλις ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας. Προχωρώ κρατώντας όλα τα καλά και χωρίς να ξεχνώ τίποτα. Παρακολουθώ την επικαιρότητα καθημερινά και δεν πιστεύω ότι τα νέα είναι πανδημία, βιασμοί, ανθρωποκτονίες και πόλεμος. Είναι στιγμές που ελπίζω να κοιμάμαι βλέποντας εφιάλτη. Δεν έχω λόγια...».

Φέτος τη συναντάμε στην παράσταση. «Ο κύριος Κόλπερτ» του Νταβίντ Γκίζελμαν στο θέατρο «Αργώ», όπου υποδύεται την Εντιτ, μια φοβισμένη και σχεδόν αφελή γυναίκα που ανέχεται την κακοποιητική συμπεριφορά του συντρόφου της. «Χαίρομαι που ήρθε ο καιρός να αποκαλυφθούν όλα τα κακώς κείμενα, αλλά κυρίως χαίρομαι που μπόρεσαν να τα ακούσουν όλοι. Υποκλίνομαι σε όλες και όλους τους συναδέλφους που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν. Είμαι πολύ υπερήφανη για τη δουλειά και για αρκετούς χειρισμούς του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και αισιοδοξώ ότι πλέον θα αλλάξει συνολικά η στάση των ανθρώπων απέναντι σε κάθε μορφή κακοποιητικής συμπεριφοράς», τονίζει αναφερόμενη στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ενώ τοποθετείται και για την έκρηξη βίας κατά των γυναικών. «Η βία υπήρχε τόσο στις γυναίκες όσο και σε οτιδήποτε διαφορετικό από αυτό έχει ορίσει η κοινωνία. Υπήρχε σε τέτοιο βαθμό, που φτάσαμε σχεδόν στα όρια του να τη θεωρούμε φυσιολογική, Η κοινωνία και οι άνθρωποι μέσα στα χρόνια μας αδίκησαν, παλέψαμε και παλεύουμε για τα αυτονόητα».

Η όψη της γλυκαίνει όταν μιλά για τη βαφτιστήρα της αλλά και για τη λαχτάρα της να γίνει μητέρα. «Εχω μια φοβερή βαφτιστήρα, τη Θαλειάννα, ευγνωμονώ, την Άντα, μία από τις καλύτερες μου φίλες, που μου έκανε ένα από τα ωραιότερα δώρα της ζωής μου, την κόρη της. Κάθε φορά που κοιτάζω τη Θαλειάννα γένομαι παιδί και νιώθω τόσο έντονα τη λαχτάρα για το πότε θα κρατήσω και εγώ το δικό μου παιδί στην αγκαλιά μου. Ελπίζω ότι όλα θα έρθουν όταν πρέπει. Μέχρι τότε παίρνω μαθήματα από τη βαφτιστήρα μου». Παράλληλα, η Ευγενία δηλώνει πως πιστεύει πολύ στον Θεό και αποκαλύπτει από πού αντλεί τη θετική της ενέργεια. «Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο. Έχω ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ, είμαστε υγιείς και έχω καταφέρει να κάνω επάγγελμα το όνειρο μου. Αυτά μου δίνουν κάθε ημέρα φτερά», είπε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved