Γιώργος Καπουτζίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με πατερίτσες και χειρουργημένο χέρι μετά το ατύχημα!
Showbiz

Γιώργος Καπουτζίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με πατερίτσες και χειρουργημένο χέρι μετά το ατύχημα!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν πτοείται για κανέναν λόγο, ακόμα και αν έχει μόλις πριν λίγες μέρες βγει από το χειρουργείο μετά από τραυματισμό

Ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παρουσιαστής την περασμένη Παρασκευή σε μία βόλτα ρουτίνας με το ποδήλατό του στην Αίγινα όπου ζει μόνιμα, την ώρα της γυμναστικής του, έπεσε και χτύπησε.

Αρχικά έδειχνε για ένα επιπόλαιο ατύχημα όμως διαπιστώθηκε στην πορεία πως είχε χτυπήσει αρκετά σοβαρά το χέρι του και το πόδι του.

Μάλιστα, χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα στο χέρι του ενώ μπήκε σε γύψο και το πόδι του.

Γι' αυτό και στην πρόσφατη παρουσίαση της νέας σειράς του Σέρρες, στον ΑΝΤ1+, ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε με πατερίτσες λόγω γύψου στο πόδι και φυσικά με γύψο και στο χέρι μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Ο ίδιος δεν έχασε ούτε στιγμή το χαμόγελο στο πρόσωπό του, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου, συνεργάτιδα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι και της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, παρ' όλο που θα μπορούσε να επικαλεστεί τον τραυματισμό του σε πόδια και χέρια, εμφανίστηκε κανονικά στην εκδήλωση παρουσίασης της σειράς που «ανοίγει» τον δρόμο για την παραγωγή πρωτότυπης ελληνικής μυθοπλασίας υψηλής κινηματογραφικής ποιότητας και θα προβάλλεται αποκλειστικά και μόνο στο ANT1+.

Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Σταμάτης Πατρώνης, ενώ ανάμεσα στους ηθοποιούς του cast της είναι μεταξύ άλλων ο Πάνος Νάτσης ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες, ο Γιώργος Γάλλος, η Λένα Δροσάκη, η Μαριλού Κατσαφάδου και η Γιούλη Τσαγκαράκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved