Μιχάλης Ζαμπίδης: Θα γίνει μπαμπάς - Η σύντροφός του περιμένει δίδυμα!
Showbiz

Μιχάλης Ζαμπίδης: Θα γίνει μπαμπάς - Η σύντροφός του περιμένει δίδυμα!

Μπαμπάς θα γίνει ο Μιχάλης Ζαμπίδης καθώς η σύντροφός του περιμένει δίδυμα και η ανακοίνωση έγινε μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού ήθελε πάρα πολύ να γίνει μπαμπάς και το όνειρό του πραγματοποιείται και μάλιστα εις διπλούν αφού όπως ο ίδιος αποκάλυψε κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή, αποκάλυψε πως περιμένει δίδυμα, ωστόσο ακόμη δεν θέλουν να μάθουν το φύλο των μωρών.

«Μαζί με την αγαπημένη μου Μαρία περιμένουμε δυο πολύ όμορφα πλασματάκια που θα έρθουν πολύ σύντομα στη ζωή μας. Είναι δίδυμα. Αλλάζω απότομα πίστα. Το ήθελα για να πω την αλήθεια, το ένιωθα. Έχουμε από την πλευρά της Μαρίας δίδυμα οπότε πόνταρα. Το φύλο δεν το ξέρω, το έχουμε αφήσει για έκπληξη!», είπε μεταξύ άλλων.

«Είμαι ευτυχισμένος, περιμένω πώς και πώς αυτό το υπέροχο δώρο από εκεί ψηλά», συμπλήρωσε.

Η σύντροφός του είναι μια καλλονή και έχει μάτια που μαγνητίζουν.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε αναφέρει σχετικά με την σύντροφό του Μαρία: «Αλληλοϋποστηριζόμαστε. Υπάρχει αυτή η αμοιβαιότητα. Δεν είναι του χώρου. Το γάμο τον έχω στο μυαλό μου, είναι στα πλάνα μου, αλλά δεν είναι αγώνας, χρειάζονται δύο. Νομίζω ότι έτσι θα γίνει, χωρίς να θέλω να βάλω ταμπέλα ή ημερομηνία σε κάτι τόσο ρομαντικό».

Δες στο βίντεο τις πρώτες του δηλώσεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved