Δούκισσα Νομικού: «Οι δύσκολες στιγμές της ζωής μου δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση»
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: «Οι δύσκολες στιγμές της ζωής μου δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση»

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε για τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Το εντυπωσιακό μοντέλο και επιχειρηματίας ανέφερε πότε είπε «αυτός είναι ο άνθρωπος μου» και πώς περνάει το χρόνο με την οικογένεια της.

Με τον Δημήτρη ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;

Ναι, μόνο που αυτή η «πρώτη ματιά» είναι και παντοτινή. Λένε ότι συνήθως οι κεραυνοβόλοι έρωτες σβήνουν μετά από λίγο καιρό. Στη δική μας περίπτωση ο έρωτας κάθε μέρα δυναμώνει. Ο ένας σέβεται και θαυμάζει τον άλλον, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, κοινές αξίες, κοινή στάση ζωής. Είμαι, είμαστε ευτυχισμένοι και αυτό δεν είναι εύκολο να ειπωθεί, αλλά είναι η αλήθεια μας.

Πότε είπες «αυτός είναι ο άνθρωπός μου»;

Δεν θυμάμαι να το είπα κάποια στιγμή, είναι σαν να το ήξερα πάντα. Θυμάμαι όμως πολύ καλά πώς ένιωσα την πρώτη μέρα που τον γνώρισα. Ένιωσα πως θέλω σίγουρα να τον ξαναδώ. Με έκανε να νιώσω χαρούμενη, ευτυχισμένη.

Τι θα έλεγες για τα παιδιά σου;

Πως είναι τα καλύτερα παιδιά του κόσμου, τι άλλο;

Πώς περνάτε τον χρόνο που μοιράζεστε όλη η οικογένεια;

Διαβάζουμε πάρα πολλά παραμύθια, ζωγραφίζουμε, μαγειρεύουμε μαζί, ο Σάββας με τον Δημήτρη παίζουν ποδόσφαιρο κι εγώ με την Αναστασία παίζουμε κομμωτήριο.

Δώσε μας μια εικόνα οικογενειακής ευτυχίας.

Το βράδυ, πριν βάλουμε τα παιδιά για ύπνο, ξαπλώνουμε όλοι μαζί ο ένας πάνω στον άλλον στο κρεβάτι του Σάββα και κάνουμε τεράστιες αγκαλιές.

Ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή της ζωής σου στην τηλεόραση;

Οι δύσκολες στιγμές της ζωής μου δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση. Είναι καθαρά προσωπικές και τις κρατώ για μένα και τους δικούς μου ανθρώπους.

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved