Λένα Παπαληγούρα: ««Από την αρχή απομυθοποίησα την επιτυχία»
Showbiz

Λένα Παπαληγούρα: ««Από την αρχή απομυθοποίησα την επιτυχία»

Η Λένα Παπαληγούρα μίλησε για την εμπειρία της μητρότητας.

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε επίσης σε συνέντευξή της πως ο άντρας της και η όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει είναι το καταφύγιο της.

«Όταν έχεις παιδιά, προτιμάς αντί να κοιμηθείς μια ώρα το μεσημέρι να πας στον Εθνικό Κήπο μαζί τους. Αντί να φας το τελευταίο κομμάτι από την αγαπημένη σου πίτσα, να το δώσεις σε εκείνα. Κι αυτό που λένε πως «αν γίνει κάτι, ενστικτωδώς θα προστατέψεις το παιδί σου για να σωθεί» ισχύει. Το νιώθεις, σου προκύπτει χωρίς να το προσπαθείς. Από εκεί και πέρα, είναι λογικό να αλλάζουν οι ισορροπίες με δύο παιδιά (σ.σ. έχει δύο γιους 3 και 1,5 ετών). Καταρχάς, δεν έχω τον χρόνο που θέλω και μου λείπει λίγο ο ύπνος. Από την άλλη, όμως, νιώθω πιο ήρεμη από πριν.

Νιώθω πως μοιράζομαι τη ζωή μου και ότι δεν υπάρχει αυτό το κενό, η απουσία νοήματος. Πέρσι στην Επίδαυρο (σ.σ. όπου έπαιζε) είχα και τα παιδιά μαζί και με ρωτούσαν “καλά, δεν κουράζεσαι;”. “Όχι» τους απαντούσα “είναι κάπως το γιατρικό μου”. Ευτυχώς έχω και μια φανταστική μητέρα, που βοηθάει πάρα πολύ, όπως και ο πατέρας τους. Είναι κάτι που έχουμε συνδημιουργήσει και είμαστε μαζί σε αυτό. Γενικά ο άντρας μου είναι ο άνθρωπος που με κάνει να γελώ με την ψυχή μου (σ.σ. είναι παντρεμένη με τον πολιτικό μηχανικό Άκη Πάντο). Ο άντρας μου και η ομάδα μας – εννοώντας την οικογένειά μας– είναι το καταφύγιό μου με έναν τρόπο».

«Από την αρχή απομυθοποίησα την επιτυχία γιατί είχα την ιδιαιτερότητα –και την τύχη με έναν τρόπο– να βιώσω μέσα από το επάγγελμα του πατέρα μου (σ.σ. ο πατέρας της Αναστάσιος Παπαληγούρας έχει διατελέσει υπουργός Δικαιοσύνης αλλά και Εμπορικής Ναυτιλίας) πώς είναι να βρίσκεσαι τη μία μέρα σε μεγάλη αναγνώριση και την επομένη σε πτώση. Οπότε ήξερα πώς είναι όλο αυτό. Και όσο περνούν τα χρόνια με νοιάζει περισσότερο η διαδικασία παρά το αποτέλεσμα. Μπορεί μια παράσταση να μην ήταν τόσο επιτυχημένη αλλά η διαδικασία κάτι να μου έδωσε. Και τελικά αυτό που έχει αξία είναι μια διαδρομή και όχι οι σταθμοί, πώς βιώνεις τα πράγματα στο σύνολό τους και όχι μεμονωμένα. Άσε που αν ξέραμε τι φέρνει επιτυχία θα το κάναμε όλοι εύκολα. Θα λέγαμε: «Α, επιτυχία, πάμε να το κάνουμε!».

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved