Πελαγία Καζολέα: «Δεν με ενδιαφέρει να δω τον Σπύρο Μαρτίκα»
Showbiz

Πελαγία Καζολέα: «Δεν με ενδιαφέρει να δω τον Σπύρο Μαρτίκα»

Η Πελαγία Καζολέα ξεχώρισε στο φετινό Survivor.

Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε ότι μπήκε διαβασμένη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τι την δυσκόλεψε περισσότερο, ενώ μαζί με τον σύντροφό της Γιώργο Καβακάκη σχολίασαν πόσο κοντά βρίσκονται στο γάμο.

Πελαγία, φάνηκε πως ήσουν καλά διαβασμένη για το Survivor. Στα αγωνίσματα έδειχνες αρκετά συγκεντρωμένη, ενώ γενικότερα είχες μια ήσυχη παρουσία.

Πελαγία: Διαβασμένη ήμουν, σωστά το παρατήρησες. Γενικά στη ζωή μου, είμαι διαβασμένη, προσεκτική, σκέφτομαι πάντα τι θα πω και πότε δεν θα μιλήσω. Η διπλωματία και η αυτοσυγκέντρωση είναι μέρος του χαρακτήρα μου.

Όσο η Πελαγία ήταν μέσα στο παιχνίδι, όλοι στοιχημάτιζαν ότι θα πήγαινες και εσύ, Γιώργο. Ήταν κάτι που συζητούσες;

Γιώργος: Από το πρώτο Survivor μου γίνονται προτάσεις. Αυτή τη χρονιά ήταν η ώρα της Πελαγίας. Το να μπω κι εγώ μέσα μου φαινόταν άτοπο.

Πελαγία: Από την άλλη, εγώ τον περίμενα. Θα μου έδινε τρελή ώθηση και μόνο που θα τον έβλεπα. Και στην απέναντι ομάδα να ήταν, δεν θα είχα πρόβλημα.

Πελαγία, τι σου έμαθε το Survivor;

Πελαγία: Δεν άλλαξα σε κάτι. Απλώς εκτίμησα κάποια πράγματα που θεωρούσα δεδομένα, Είχα πάντα στο μυαλό μου πως είναι ένα παιχνίδι.

Ποια ήταν η πιο μεγάλη δυσκολία που αντιμετώπισες;

Πελαγία: Το γεγονός πως μου έλειπε πολύ η οικογένεια μου και ο Γιώργος. Όλα τα άλλα τα πάλευα. Αν είχα ένα τηλέφωνο και μπορούσα να μιλάω μία 1 φορά την εβδομάδα μαζί τους, θα μπορούσα να αντέξω μέχρι και τον τελικό.

Ποιος πιστεύεις πως θα είναι ο νικητής;

Πελαγία: Πιστεύω η Ασημίνα ή ο Άρης (σ.σ. Σοϊλέδης).

Με τον Σπύρο Μαρτίκα φάνηκε να είχες κάποια κόντρα προς το τέλος του παιχνιδιού. Δήλωσες, μάλιστα, για εκείνον πως αυτό που βλέπουμε δεν είναι ο εαυτός του. Τι ακριβώς συνέβη ανάμεσά σας;

Πελαγία: Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα από την αρχή. Στο τέλος προέκυψε μάλλον. Όντως, θεωρώ πως παίζει κάποιον ρόλο, αλλά ασφαλώς και ένα κομμάτι από αυτό που βλέπουμε είναι ο εαυτός του. Δεν γίνεται αλλιώς.

Όταν βγει και εκείνος από το παιχνίδι, θα ήθελες να συναντηθείτε;

Πελαγία: Είμαι ένας άνθρωπος που δεν κρατάει κακίες. Να σου πω την αλήθεια; Δεν με ενδιαφέρει να τον δω. Αν συναντηθούμε κάπου, μάλλον θα μου είναι αδιάφορο.

Ποιος από τους συμπαίκτες σου θα μείνει σίγουρα στη ζωή σου;

Πελαγία: Σίγουρα η Ασημίνα. Πιστεύω όμως πως υπάρχουν και παιδιά από την κόκκινη ομάδα που θα τα γνωρίσω καλύτερα.

Πόσο κοντά θα λέγατε πως είστε στο θέμα «γάμος»;

Πελαγία: Ο γάμος ως αξία και θεσμός μας αντιπροσωπεύει και τους δύο. Μας αρέσουν τα πράγματα να γίνονται σταδιακά, οπότε γιατί όχι;

Γιώργος: Κάθε πράγμα στον καιρό του.

Πώς φαντάζεστε την ημέρα του γάμου σας;

Γιώργος: Φαντάζομαι αυτή την ημέρα σαν ένα μεγάλο γλέντι με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Πελαγία: Δεν μας αρέσουν τα στημένα πράγματα, θέλουμε να ζήσουμε τη στιγμή.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved