Μπέη – Μπέλλος: Οι φήμες χωρισμού και η κοινή συνέντευξη τρία χρόνια μετά το τέλος του MasterChef
Showbiz

Μπέη – Μπέλλος: Οι φήμες χωρισμού και η κοινή συνέντευξη τρία χρόνια μετά το τέλος του MasterChef

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος έγιναν γνωστοί μέσα από τη συμμετοχή τους στον τέταρτο κύκλο του MasterChef στο Star που προβλήθηκε την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020.

Το ζευγάρι παρά τις φήμες χωρισμού, για τις οποίες απαντούν, είναι ακόμη μαζί και πολύ ευτυχισμένοι.

Οι δυο τους μίλησαν το πρωί της Τετάρτης (13-04) στην εκπομπή Happy Day, σε μια κοινή συνέντευξη τρία χρόνια μετά το τέλος του ριάλιτι. Δίνουν τέλος στις φήμες χωρισμού ενώ απαντούν το ενδεχόμενου γάμου.

«Μαλώναμε με τον Δημήτρη, τον έκανα unfollow από την κρεβατοκάμαρα ενώ εκείνος ήταν στην κουζίνα μέχρι να μου ζητήσει συγγνώμη», είπε η Μαρία. Όσο για το αν έχει γίνει πρόταση γάμου; Απάντησαν δείχνοντας πως ακόμη δεν υπάρχει δαχτυλίδι.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

To love story τους

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στον διαγωνισμό μαγειρικής ερωτεύτηκαν. Όπως αποκα¬λύφθηκε μετά το τέλος του συγκεκριμένου κύκλου του Masterchef, η σχέση τους είχε ξεκινήσει πριν την προβολή του ριάλιτι μαγειρικής στην τηλεόραση.

Την περασμένη σεζόν τους δυο σεφ τους είδαμε μαζί και στην τηλεόραση στην εκπομπή “Happy Day" στον Alpha με την Σταματίνα Τσιμτσιλή όπου συνεργάστηκαν στο κομμάτι της μαγειρικής. Μπορεί να πέρασε καιρός από την συμμετοχή και την γνωριμία τους στο Masterchef, όμως συνεχίζουν να ερωτευμένοι και αυτό φαί¬νεται και από τις αναρτήσεις τους στα social media.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved