Αταίριαστοι: Ευχήθηκαν στον Καρβέλα για το τρίτο παιδί με τον πιο epic τρόπο!
Showbiz

Αταίριαστοι: Ευχήθηκαν στον Καρβέλα για το τρίτο παιδί με τον πιο epic τρόπο!

Μπαμπάς στα 70 του χρόνια έγινε ο Νίκος Καρβέλας και οι Αταίριαστοι έστειλαν τις ευχές τους με τον πιο επικό τρόπο μέσα από την εκπομπή τους.

«Άδεια για ταξί ή για περίπτερο στα πόσα παιδιά παίρνεις; Έχουν σταματήσει αυτά;», είπε ο Χρήστος Κούτρας με τον Γιάννη Ντσούνο να απαντά: «πρέπει να έχουν σταματήσει αυτά. Δεν ξέρω, βέβαια, από τα τέσσερα και πάνω τι γίνεται».


«Κ. Καρβέλα γερά! Άξιος! Συγχαρητήρια, να σας ζήσει μαζί με την κυρία Φερεντίνου το αγοράκι σας. Τρίτη φορά μπαμπάς και άρχισαν βέβαια όλοι… Στα 70; Αφού αντέχει ο άνθρωπος. Δεν κατάλαβα δηλαδή» είπε ο Χρήστος Κούτρας και συμπλήρωσε: «Δείχνει τον δρόμο! και εν πάση περιπτώσει έχει αφήσει το αποτύπωμα του και στην χώρα. Τρία παιδιά ο άνθρωπος».

Δες το σχετικό απόσπασμα

Θυμίζουμε πως ο σύντροφός του Νίκου Καρβέλα, Έλενα Φερεντίνου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπός του έρωτά της με τον συνθέτη και τραγουδιστή.

Η είδηση της εγκυμοσύνης έγινε γνωστή πριν μερικούς μήνες, όταν ήδη διένυε τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και το μωράκι, που ήρθε στον κόσμο σε γνωστή ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων ήταν επιθυμία και των δυο.

Ο Νίκος Καρβέλας έχει ήδη δύο παιδιά, τη Σοφία Καρβέλα με την Άννα Βίσση και τον 14χρονο Ανδρέα με την Αννίτα Πάνια. Από την κόρη του Σοφία έχει και δύο εγγόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved