Ανθή Βούλγαρη: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο
Showbiz

Ανθή Βούλγαρη: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο

Η Ανθή Βούλγαρη υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση σήμερα, 13 Απριλίου και η ίδια η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής, Κοινωνία Ώρα Mega πόσταρε μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

O Ιορδάνης Χασαόπουλος αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή: «Και σήμερα η Ανθή θα λείψει και να της ευχηθούμε περαστικά… Θα κάνει μία μικροεπέμβαση σήμερα… Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να έρθει αύριο ή μεθαύριο, Παρασκευή ανάλογα τι θα της πουν οι γιατροί…».

Να σας θυμίσουμε ότι χθες ο Ιορδάνης είχε αναφέρει: «Η κ. Ανθή Βούλγαρη δεν θα είναι μαζί μας σήμερα και δεν θα είναι μαζί μας ούτε αύριο. Είχε προγραμματισμένες να κάνει κάποιες εξετάσεις, είχε προγραμματισμένη να κάνει μία επέμβαση, το ανέβαλε, το ανέβαλε. Από κάποιο σημείο και μετά, νομίζω ότι τώρα, λίγες μέρες πριν το Πάσχα έπρεπε να το κάνει και αυτό για να φύγει από πάνω της».

Η Ανθή προχώρησε στο προγραμματισμένο χειρουργείο της και όλα πήγαν καλά δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο σημειώνοντας: «Πάει κι αυτό! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, σας αγαπώ!».

Διαβάστε επίσης:

Ανθή Βούλγαρη: Εκτός εκπομπής και σήμερα - Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της (Video)

Κοινωνία Ώρα Mega: Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη – Ο λόγος της απουσίας της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved