Μάνος Γαβράς: «Είμαι ανοιχτός στον γάμο και στο παιδί»
Showbiz

Μάνος Γαβράς: «Είμαι ανοιχτός στον γάμο και στο παιδί»

Ο Μάνος Γαβράς έχει αποδείξει πως το ταλέντο, η επιμονή και το θάρρος μπορούν να σε πάνε μακριά.

Αγαπάει την ελευθερία του, πλήττει με τη στασιμότητα και είναι σε διαρκή κίνηση. Ο γοητευτικός ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το αν βρίσκεται κοντά στο γάμο ή σε ένα παιδί και αν τον φλερτάρουν στα social media

Εχεις ζήσει στην Αμερική και στην Ελλάδα. Πού σου αρέσει να βρίσκεσαι περισσότερο;

Από μέσα Σεπτεμβρίου έως τέλη Μαΐου έχω τη βάση μου στην Αθήνα, ενώ ταυτόχρονα περνάω κάποια διαστήματα στη Νέα Υόρκη και το εξωτερικό γενικότερα. Τα καλοκαίρια ζω στη Μύκονο, όπου διατηρούμε και κάποιες από τις επιχειρήσεις μας. Πλέον αυτός ο τρόπος ζωής μου αρέσει και μου ταιριάζει περισσότερο, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση της ζωής μου, καθώς μου επιτρέπει να εναλλάσσω-εικόνες συχνά, να εξελίσσομαι μέσα από διαφορετικές κουλτούρες και ερεθίσματα και να μην πλήττω.

Πολλοί ηθοποιοί έχουν προσπαθήσει να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Τι πιστεύεις ότι έπαιξε ρόλο στο να τα καταφέρεις;

Δεν νιώθω ότι τα έχω καταφέρει. Είναι ένας διαρκής αγώνας ένας μαραθώνιος. Κρίνεσαι εκ νέου κάθε φορά και η κάθε φορά μπορεί να είναι και η τελευταία.

Βρίσκεσαι σε μια ισορροπημένη περίοδο στα επαγγελματικά σου, στα προσωπικά είσαι κοντά στον γάμο ή σε ένα παιδί;

Το παιδί το σκέφτομαι έντονα το τελευταίο διάστημα. Πιστεύω και εύχομαι να συμβεί στο κοντινό μέλλον με τον καλύτερο τρόπο. Δεν μπορώ να πω ότι σκέφτομαι το ίδιο και για τον γάμο, χωρίς όμως να είμαι αρνητικός και σε αυτό το ενδεχόμενο, αν προκύψει.

Έχασες τον πατέρα σου πριν από έναν χρόνο. Σε άλλαξε αυτό το γεγονός και, αν ναι, πώς;

Η απώλεια του πατέρα μου με άλλαξε και σίγουρα με έφερε πιο κοντά στην ιδέα να αποκτήσω δικά μου παιδιά. Ο πατέρας μου έφυγε ξαφνικά και αυτό άλλαξε τον τρόπο που βλέπω τη ζωή. Ενιωσα να χάνω τη μισή σκεπή του σπιτιού μου για πρώτη φορά. Ευτυχώς έχω τη μητέρα μου, που τη λατρεύω.

Εχοντας ζήσει και φλερτάρει και στην Αμερική και στην Ελλάδα, εντοπίζεις διαφορές;

Πιστεύω ότι οι σχέσεις στην Αμερική είναι κάπως πιο επιφανειακές. Είναι πιο κοντά στη λογική του dating. Στην Ελλάδα είμαστε πιο συναισθηματικοί, επενδύουμε περισσότερο στους άλλους και ερχόμαστε πολύ πιο κοντά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Γιατί αυτό έχει και την καλή και την κακή του μεριά.

Σε φλερτάρουν μέσω των socia;

Ναι, συμβαίνει, αλλά γενικά με τα social media διατηρώ μια συγκρατημένη στάση. Τα χρησιμοποιώ κυρίως για τα επαγγελματικά μου, για τις ταινίες τα εστιατόρια τα βιβλία μου (σ.σ,: έχει γράψει τρία παιδικά βιβλία), αλλά δεν μοιράζομαι τόσο τις προσωπικές μου στιγμές σε post και stories, πλην λίγων εξαιρέσεων.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved