Ρούλα Ρέβη: Σε αυτό το αξεσουάρ σπιτιού έχει αδυναμία! Δεκάδες μέσα στο σπίτι και δεν είναι τα κεριά
Showbiz

Ρούλα Ρέβη: Σε αυτό το αξεσουάρ σπιτιού έχει αδυναμία! Δεκάδες μέσα στο σπίτι και δεν είναι τα κεριά

Σε ένα υπέροχο σπίτι η οικογένεια Τότσικα με τη Ρούλα Ρέβη να έχει αδυναμία σε ένα απίθανο αξεσουάρ!

Η οικογένεια ζει σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα στην περιοχή του Λυκαβηττού, στο κέντρο της Αθήνας και μέσα από το Instagram account της Ρούλας Ρέβη χαζεύουμε τη διακόσμησή του.

Είναι ένα υπέροχο σπιτικό με άνετους χώρους, ωραία διακόσμηση, υπέροχα αντικείμενα και πάνω από όλα σου αφήνει μια αίσθηση γαλήνης και ευτυχίας.

Ό, τι δηλαδή χρειάζεται τόσο η ίδια και ο Αποστόλης Τότσικας όσο και τα δίδυμα παιδιά τους.

Η γνωστή φωτογράφος έχει επιμεληθεί με προσοχή το design του χώρου και το γούστο της όπως και η υψηλή αισθητική αποτυπώνονται σε κάθε γωνιά του διαμερίσματος. Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη λοιπόν, ζουν σε ένα σύγχρονης αισθητικής σπίτι το οποίο έχει μάλιστα και ένα υπέροχο τζάκι στο κέντρο της τζαμαρίας του καθιστικού, σουβενίρ από τα ταξίδια τους, πίνακες ζωγραφικής και πολλά πολλά φυτά και βιβλία!

Αυτό όμως στο οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία η Ρούλα Ρέβη και το έχει παντού μέσα στο σπίτι δεν είναι άλλο από τα δεκάδες υπέροχα μαξιλάρια που είναι σκορπισμένα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Μαξιλάρες με prints ethnic, aztec μοτίβα και γεωμετρικά σχέδια και είναι όλα τέλεια!

Δες την υπέροχη φωτογραφία που η ίδια έχει μοιραστεί με τους followers της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved