Το πρώτο Πάσχα της Ευγενίας Δημητροπούλου με την κόρη της
Showbiz

Το πρώτο Πάσχα της Ευγενίας Δημητροπούλου με την κόρη της

Πάσχα 2022: Το φετινό Πάσχα θα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα για την Ευγενία Δημητροπούλου.

Η δημοφιλής και γνωστή ηθοποιός θα περάσει το πρώτο της Πάσχα με την υιοθετημένη κόρη της και αυτό από μόνο του είναι μοναδικό!


Η Ευγενία Δημητροπούλου διανύει ίσως την πιο όμορφη φάση της ζωής της, μιας και πριν από λίγο καιρό, κατάφερε να υιοθετήσει την Εύα, ένα μικρό κορίτσι από την Σιέρα Λεόνε.


Η μικρή της έχει κλέψει την καρδιά και, όπως αποκάλυψε μάλιστα και η ίδια η Ευγενία Δημητροπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κ της εφημερίδας "Καθημερινή", μπορεί η υιοθεσία να ήταν για εκείνη ένα πολύ δύσκολο ταξίδι, αλλά η υπομονή που έκανε και η δύναμη που επέδειξε, άξιζαν και με το παραπάνω, αφού πλέον έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή και υπέροχη οικογένεια.


Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευγενία Δημητροπούλου:
«Η κόρη μου η Εύα με έκανε μαμά. Γεννήθηκε στη Σιέρα Λεόνε. Το όνομά της βγαίνει από το "Ευαγγελία", είναι το όνομα της μητέρας μου, της Παναγιάς και επίσης είναι γεννημένη στις 15 Αυγούστου. Ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί. Ήταν κάτι που ήθελα πριν συναντήσω τον Στέλιο, τον σύντροφό μου. Ήταν ένα όνειρο που είχαμε και οι δύο πριν συναντηθούμε. Υπήρξαμε πολύ καλή ομάδα. Η υιοθεσία είναι ένα δύσκολο ταξίδι, με πολλά και διαφορετικά στάδια, και χρειάζεται υπομονή, ψυχικά αποθέματα, στήριξη στις δύσκολες στιγμές και πολύ προσωπική προσπάθεια για να περάσεις τα εμπόδια. Συνεχώς υπήρχε μια αβεβαιότητα. Η όλη διαδικασία έχει πολλά απαιτητικά σημεία, αλλά, όπως και στον τοκετό, στο τέλος τις ωδίνες τις ξεχνάς».
Φέτος λοιπόν θα περάσουν το πρώτο τους Πάσχα μαζί και θα τους μείνει σίγουρα αξέχαστο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved