Κουτσελίνη: Το gossip-tv στην παρουσίαση βιβλίου της - «Λύγισε» όταν αναφέρθηκε στη μητέρα της
Showbiz

Κουτσελίνη: Το gossip-tv στην παρουσίαση βιβλίου της - «Λύγισε» όταν αναφέρθηκε στη μητέρα της

Το βράδυ της Τρίτης (12/4), η Ζήνα Κουτσελίνη παρουσίασε τα βιβλία της, «Μια Σελίδα την Ημέρα» και «Ψυχές από Χρήμα - Όσα Δεν Είπα» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Τα δύο αυτά βιβλία σύμφωνα με την ίδια, είναι ο απολογισμός της δικής της ζωής, με έναν δρόμο που δεν ήταν καθόλου εύκολος.

Το gossip-tv βρέθηκε εκεί και μεταξύ άλλων «τσάκωσε» την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου, την Ιωάννα Μαλέσκου, τον Σπύρο Μπιμπίλα, τη Δέσποινα Μοιραράκη, την Μαρία Μπεκατώρου, τον Στράτο Τζώρτζογλου, την ομάδα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και πολλούς ακόμα εκπροσώπους του δικηγορικού, δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού κόσμου.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αφού μίλησε για τα βιβλία της, θέλησε να αποκαλύψει στους παρευρισκόμενους, άγνωστες πτυχές της οικογένειάς της, κάνοντας τόσο την ίδια, όσο κι εκείνους να «λυγίσουν». Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως πριν μερικά χρόνια έβλεπε την μητέρα της με μαυρισμένο μάτι και όταν τι ρωτούσε τι έχει συμβεί, εκείνη της απαντούσε πως είναι μακιγιαρισμένη και πως δεν είναι τίποτα.

Στη συνέχεια μοιράστηκε έναν από τους μεγαλύτερους φόβους που είχε και ήταν και ο λόγος που δεν είχε εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τόσα χρόνια. Συγκεκριμένα δήλωσε πως φοβόταν μήπως την κρεμάσουν στα… μανταλάκια, για τον αλκοολικό πατέρα και αδερφό της.

«Θα σας ομολογήσω μια σκληρή αλήθεια. Νόμιζα ότι όλοι ήξεραν τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τον αδερφό μου. Με φόβιζε ότι κάποια στιγμή θα με κρεμούσαν κι εμένα στα μανταλάκια. Ότι θα ήμουν η Ζήνα της τηλεόρασης, με τον αλκοολικό πατέρα, αδερφό και μια κατεστραμμένη ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved