Κυριάκος Κυανός: «Είχα όγκο εξωτερικά του πνεύμονα και μετά στον προστάτη»
Showbiz

Κυριάκος Κυανός: «Είχα όγκο εξωτερικά του πνεύμονα και μετά στον προστάτη»

Το ταλέντο του, το μεράκι του και η αμεσότητά του, έχουν κερδίσει το κοινό και του έχουν χαρίσει πολλές επιτυχίες. Ο λόγος για τον Κυριάκο Κυανό.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής σε συνέντευξή του μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια με τον καρκίνο και αν φοβήθηκε.

-Έχετε περάσει όμως και μια ακόμη σοβαρή περιπέτεια με καρκίνο…

Ναι ήρθε και αυτό. Νιώθω τυχερός και ευλογημένος που τώρα είμαι καλά, αλλά το παρακολουθώ συνέχεια γιατί αυτό άπαξ και το πάθεις, έχεις πάντα τον φόβο του να μην ξαναγυρίσει.

-Φοβηθήκατε;

Δεν είχα συνειδητοποιήσει σε εκείνη τη φάση ότι είναι αλήθεια όλο αυτό. Ήμουν σε σοκ. Ο γιατρός δεν με άφησε να μιλήσω σε κανένα άνθρωπο, ούτε καν στη μητέρα μου, γιατί από την αγάπη της θα μου μετέδιδε το άγχος και δεν έπρεπε. Οπότε δεν μίλησα σε κανένα, συνέχισα να εργάζομαι κανονικά, έπαιρνα φάρμακα για να μην χάσω τα μαλλιά μου. Την αρρώστια μου την πέρασα ολομόναχος, με μόνο έναν άνθρωπο δίπλα μου.

-Πώς το ανακαλύψατε ότι αρρωστήσατε;

Είχα ένα ατύχημα, μια παραμονή Χριστουγέννων με τη μηχανή και χτύπησα το πόδι μου και θυμάμαι ότι για μέρες δεν ξεπρηζόταν και είχε μελανιάσει. Οπότε έπρεπε να κάνω κάποιες εξετάσεις, γιατί δεν είχα ούτε σπάσιμο, τίποτα. Μετά λοιπόν από αρκετές εξετάσεις βρέθηκαν άλλα ευρήματα, σε αρχική ευτυχώς μορφή. Είχα όγκο εξωτερικά του πνεύμονα και μετά στον προστάτη. Από εκεί και πέρα, δεν είχα νέα του ευτυχώς.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved