Survivor: Μέρες και νύχτες του Γιώργου Λιανού στον Άγιο Δομίνικο! (Photos)
Showbiz

Survivor: Μέρες και νύχτες του Γιώργου Λιανού στον Άγιο Δομίνικο! (Photos)

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός από τα Χριστούγεννα βρίσκεται εκτός ελληνικής επικράτειας και απολαμβάνει την καθημερινότητά του στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο συνδυάζοντας εργασία και χαρά.

Επιπλέον, έχει στο πλευρό του τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και φυσικά την κόρη που έχουν αποκτήσει και είναι ενός έτους.

Μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες γιόρτασαν στον Άγιο Δομίνικο τα πρώτα της γενέθλια. Η Κωνσταντίνα εσκεμμένα επέλεξε να κατέβει αφότου είχε εγκατασταθεί εκείνος στον Άγιο Δομίνικο ώστε να είναι πιο εύκολη η μετάβασή της εκεί με τη μικρή.

Από τότε, οι τρεις τους απολαμβάνουν όμορφες στιγμές, όποτε βέβαια δεν έχει γυρίσματα ο παρουσιαστής, πράγμα σπάνιο αφού είναι απαιτητική η δουλειά του σε ό,τι αφορά το Survivor.

Η μέρα του ξεκινάει συνήθως με παιχνίδια με τη μικρή, λίγο πριν φύγει για το σετ των γυρισμάτων του ριάλιτι επιβίωσης που είναι πάντα απαιτητικά.

Στο ενδιάμεσο, ο Γιώργος Λιανός πρέπει να επιστρέψει στον χώρο του για τη ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία συμμετέχει στον Σφαίρα, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο. Λόγω διαφοράς ώρας μεταξύ Ελλάδας και Αγίου Δομίνικου (εμείς είμαστε επτά ώρες μπροστά) ο Γιώργος Λιανός που θέλει να είναι πάντα εντάξει στις υποχρεώσεις του, φροντίζει να ρυθμίσει έτσι τον χρόνο του ώστε να τα προλαβαίνει όλα.

Μακριά από τη δουλειά, του απομένουν λίγες ώρες τις οποίες φυσικά και φροντίζει να περνάει με τις δύο γυναίκες της ζωής του. Η Κωνσταντίνα με τη μικρή Βαλέρια συχνά επισκέπτονται και τα σετ των γυρισμάτων για να παρακολουθήσουν από κοντά όσα συμβαίνουν πίσω και μπροστά από τις κάμερες του Survivor, όπως συνέβη πρόσφατα.

Μάλιστα, το γεγονός πρόδωσε ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός ο οποίος ανέβασε φωτογραφίες με την κόρη του την ώρα που γίνονταν γυρίσματα για τα Παιχνίδια της Καραϊβικής. Η πιο μεγάλη θαυμάστριά του, η μικρή Βαλέρια βρισκόταν εκεί για να... συντονίσει τα παιχνίδια και φυσικά να παίξει με όλους όσοι την πλησίαζαν.

Όσο για τη σημερινή μεγάλη μέρα, μπορεί η οικογένεια να βρίσκεται χιλιάδες μίλια μακριά από την Ελλάδα, όμως σίγουρα θα βρουν τρόπο οι τρεις τους να απολαύσουν την ημέρα του Πάσχα, έστω και με διαφορετικά εδέσματα από αυτά που συνηθίζονται τούτη την ημέρα.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved