Σοφία Βογιατζάκη: «Τον φοβάμαι πολύ τον ιό, γιατί δεν ξέρω πώς θα μου βγει αν τον κολλήσω»
Showbiz

Σοφία Βογιατζάκη: «Τον φοβάμαι πολύ τον ιό, γιατί δεν ξέρω πώς θα μου βγει αν τον κολλήσω»

Η Σοφία Βογιατζάκη πρωταγωνιστεί στην σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το που πιστεύει ότι οφείλεται αυτή η επιτυχία και για το αν θα ήθελε να παίξει έναν δραματικό ρόλο.

-«Συμπέθεροι από τα Τίρανα», μια σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Πού πιστεύεις ότι οφείλεται η επιτυχία της;

Περάσαμε φανταστικά σε αυτή τη δουλειά. Εξαιρετική ομάδα. Η επιτυχία οφείλεται αρχικά στο καταπληκτικό δίδυμο των επιτυχιών, που έχει δημιουργήσει αυτή τη σειρά, Ρέππα-Παπαθανασίου. Έχω δουλέψει αρκετές φορές μαζί τους στο θέατρο, αλλά τηλεοπτικά συνεργαστήκαμε πρώτη φορά. Είναι ευλογία να δουλεύεις μαζί τους. Επομένως η επιτυχία οφείλεται βασικά σε αυτούς, έχουν μια ιδιαίτερη ματιά και μια τεράστια αγάπη σε αυτό που κάνουν και φυσικά το καλό cast επιλέγεται από εκείνους και βγαίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Εμείς οι ηθοποιοί, αυτό που κάνουμε είναι να φροντίζουμε να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους και να μην προδώσουμε την εμπιστοσύνη τους.

-Είναι από τις λίγες κωμωδίες που απολαμβάνουμε φέτος, καθώς έχουμε πολλές δραματικές σειρές. Θα ήθελες να σε δούμε σε έναν πιο δραματικό ρόλο;

Έχω κάνει στο παρελθόν δραματική σειρά. Όσον αφορά αυτές που παίζονται τώρα, φυσικά θα το ήθελα, αλλά θα ήταν καλύτερο να ρωτήσεις τους παραγωγούς και τους σκηνοθέτες. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να ήμουν στον «Σασμο» ή στη «Γη της ελιάς».

-Θεατρικά είσαι στην παράσταση «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική» στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου μέχρι τις 17 Απριλίου. Μίλησέ μας γι’ αυτή την παράσταση..

Πρόκειται για το βραβευμένο έργο της Χρύσας Σπηλιώτη με μια εξαιρετική σκηνοθεσία που έχουν κάνει ο Νίκος Καραγέωργος και η Κατερίνα Σιώζου και μια συγκλονιστική μουσική που έχει γράψει ο Διονύσης Τσακνής. Νιώθω πολύ χαρούμενη που δουλεύω με την Άννα Μονογιού. Το έργο αφορά την πορεία δύο γυναικών στο να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στην ευτυχία. Είναι ένα θεατρικό το οποίο σου δίνει γέλιο, σου δίνει χαρά, αλλά και συγκίνηση. Έτσι δηλαδή όπως είναι και η ζωή μας, εκεί που γελάμε και χαιρόμαστε κάτι συμβαίνει και μας προσγειώνει.

-Ο χώρος του θεάτρου δέχτηκε μεγάλο πλήγμα εξαιτίας της πανδημίας. Σε ζόρισε όλη αυτή η κατάσταση;

Η αλήθεια ότι επειδή ακριβώς την φοβόμουν όλη αυτή την κατάσταση, επέλεξα να μην κάνω θέατρο τον χειμώνα. Ήμουν πολύ τυχερή που είχα τη σειρά και ευελπιστώ ότι θα φτιάξει η κατάσταση, γιατί είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Κάνω ευχές και προσευχές. Δεν περνάει τίποτα πια από το χέρι μας. Ό,τι έπρεπε να κάνω, το έχω κάνει. Προσέχω πάρα πολύ, έχω κάνει όλα τα εμβόλια και πάω μόνο όπου είναι απαραίτητο για την εργασία μου. Δεν μου έχει μείνει κάτι άλλο να κάνω. Τον φοβάμαι πολύ τον ιό, γιατί δεν ξέρω πώς θα μου βγει αν τον κολλήσω.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved