Σοφία Βογιατζάκη: «Έχω άπειρες στιγμές με σκοτάδια»
Showbiz

Σοφία Βογιατζάκη: «Έχω άπειρες στιγμές με σκοτάδια»

Η Σοφία Βογιατζάκη έχει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γέλια της ελληνικής showbiz.

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τις δίκες των συναδέλφων της που έχουν καταγγελθεί, για το αν έχει ψυχαναγκασμούς και αν τη φοβίζει η μοναξιά.

-Ξεκίνησαν οι δικές για τους συναδέλφους σου που έχουν καταγγελθεί. Πιστεύεις ότι θα πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις των δικαστηρίων για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα;

Αυτός ακριβώς πιστεύω. Καλώς βγήκανε και μιλήσαν τα θύματα, πολύ καλά έκαναν για την ακρίβεια. Ωστόσο μετά έβγαινε ο καθένας και έλεγε το μακρύ του και το κοντό του, οπότε χάθηκε η φωνή των θυμάτων. Εννοώ ότι χάθηκε η φωνή των ανθρώπων που βγήκαν να μιλήσουν για το πρόβλημα. Επίσης εμείς δεν είμαστε δικαστήρια. Εγώ απέφευγα να πηγαίνω σε εκπομπές γιατί ήξερα ότι θα μου γίνει ερώτηση για αυτό το θέμα. Τι να βγω και να πω; Ο ένας ξαφνικά άρχισε και κατασπάραζε τον άλλον. Δεν μπορείς να έχεις διαφορετική γνώμη και άποψη. Πρέπει να είσαι ή με τους μεν ή με τους δε. Οπότε όλο αυτό που ξεκίνησε με το metoo, το να μην φοβούνται δηλαδή οι άνθρωποι να μιλάνε κατέληξε στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, του να φοβούνται όλοι να μιλήσουν γιατί θα τους κατασπαράξουν. Πολύ καλά έκανε λοιπόν και ξεκίνησε όλο αυτό, αλλά στην πορεία έγινε πολύ λάθος χειρισμός. Και στην τελική δεν θέλω να πω τη γνώμη μου. Ποιον αφορά η γνώμη μου; Και γιατί πρέπει όλοι οι ηθοποιοί να λέμε ξαφνικά τη γνώμη μας; Δεν είναι αυτή η δουλειά μας.

-Ψυχαναγκασμούς έχεις;

Βέβαια. Ο πρώτος είναι ότι πρέπει χειμώνα, καλοκαίρι όπου κι αν πάω να έχω μαζί μου παγάκια. Τα βάζω σε ένα δοχείο που τα διατηρεί και τα κουβαλάω πάντα μαζί μου. Δεν μπορώ να πιώ τίποτα ζεστό. Ένας άλλος που έχω είναι με το δωμάτιό μου. Δεν θέλω να μου μετακινείς τίποτα, γιατί ξέρω όλα πού είναι, με κλειστά μάτια. Το ίδιο παθαίνω και με το τραπέζι στο σαλόνι. Αν μου πειράξεις τη θέση των αντικειμένων, χάνω τον μπούσουλα, παθαίνω ταραχή.

-Η μοναξιά σε φοβίζει;

Το να μείνω μόνη μου χωρίς κανέναν δικό μου άνθρωπο στον πλανήτη με φοβίζει, όπως επίσης δεν μπορώ και να μένω μόνη μου σε ένα σπίτι. Αλλά το να μείνω χωρίς σύντροφο, δεν με φοβίζει καθόλου.

-Δείχνεις ένας πολύ εξωστρεφής άνθρωπος, με μεγάλη ενέργεια και χιούμορ. Στιγμές με σκοτάδια έχεις;

Έχω άπειρες στιγμές με σκοτάδια. Δεν είμαι πάντα χαρούμενη και αισιόδοξη. Είμαι μονόχνοτη και όχι τόσο κοινωνική. Πολλές στιγμές έχω μεγάλη θλίψη. Απλά έχω αποφασίσει ότι το να είμαι συνέχεια μέσα στην γκρίνια και την δυστυχία δεν ωφελεί πουθενά, παρά μόνο κάνω στον εαυτό μου κακό.

-Μαμά θέλεις να γίνει; Σκέφτεσαι να προχωρήσεις στην υιοθεσία ενός παιδιού;

Είναι μια σκέψη μου. Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί κάποια στιγμή. Δεν έχω προχωρήσει κάποια διαδικασία. Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Τα λατρεύω τα παιδιά.

-Θα ήθελες να ερωτευτείς;

Θα ήθελα πολύ να ερωτευτώ. Είναι κινητήριος δύναμη ο έρωτας, πηγή ενέργειας. Είναι ωραία η συντροφικότητα, να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με τον άλλον, να περνάτε χρόνο μαζί.

-Όταν κοιτάς τον ουρανό, τι σκέφτεσαι;

Τη μαμά μου, που είναι εκεί ψηλά πια. Της μιλάω συνέχεια. Την νιώθω. Με αγαπάει, με φροντίζει και με προστατεύει ακόμα. Είναι εδώ, απλά δεν την βλέπω. Στη μαμά μου τα χρωστάω όλα.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved