Αποκλειστικό: Γνωρίζατε ότι ο ανιψιός του Χρήστου Νέγκα είναι τραγουδιστής και ότι του μοιάζει πολύ;
Showbiz

Αποκλειστικό: Γνωρίζατε ότι ο ανιψιός του Χρήστου Νέγκα είναι τραγουδιστής και ότι του μοιάζει πολύ;

Ο Χρήστος Νέγκας υπήρξε ένας από τους καρδιοκατακτητές της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, όμως έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή, μόλις στα 45 του χρόνια. 

Ο αξέχαστος ηθοποιός έχασε τη ζωή του από πνιγμό ξαφνικά, γεγονός που στοίχισε ιδιαίτερα στην οικογένειά του και όπως έχει εξομολογηθεί η κόρη του, Αθηναΐς Νέγκα, υπήρξε μία πολύ τραυματική εμπειρία για την ίδια καθώς τον έχασε όταν ήταν εκείνη σε πολύ τρυφερή ηλικία.

Μπορεί η Αθηναΐς Νέγκα να μην έγινε ηθοποιός ή τέλος πάντων να μην ακολούθησε έναν καθαρά καλλιτεχνικό δρόμο όπως ο πατέρας της, όμως ανέλαβε να το κάνει ένας άλλος Νέγκας, ο ανιψιός του. Πρόκειται για τον ανιψιό του Δημήτρη Νέγκα ο οποίος είναι τραγουδιστής και παλιότερα ανήκε στην Heaven και τώρα στη Minos.

Ο τραγουδιστής έχει γράψει και δικά του τραγούδια, έχει κάνει και τηλεοπτικές εμφανίσεις, χωρίς όμως να γνωρίζουν πολλοί τη συγγένεια που τον συνδέει με τον αξέχαστο ηθοποιό.

Ο Δημήτρης Νέγκας γράφει και τους στίχους και τη μουσική των τραγουδιών του και εδώ και χρόνια έχει τη δική του μπάντα με την οποία κάνει live εμφανίσεις.

Μία από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ήταν πέρυσι στην εκπομπή Στην υγειά σας ρε παιδιά του Σπύρου Παπαδόπουλου. Δείτε τον παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CIjQFsbgHC3

Ο Δημήτρης Νέγκας έχει κυκλοφορήσει και τα δικά του τραγούδια τα οποία μάλιστα σημειώνουν επιτυχία στο Youtube. Δείτε παρακάτω μία μπαλάντα του:

Ο Δημήτρης Νέγκας συνδέεται με μία πολύ στενή φιλία εδώ και χρόνια με τον διεθνούς φήμης φωτογράφο Σπύρο Πώρο ενώ έχει συνεργαστεί και με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου.

Σε ένα βίντεο κλιπ του συμμετείχε και η Έλλη Παπαγγελή. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved