Πέτρος Φιλιππίδης: Στις 13 Μαΐου η επόμενη δικάσιμος
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Στις 13 Μαΐου η επόμενη δικάσιμος

Δίκη Φιλιππίδη: Συνεχίζεται σήμερα (14/4) η δίκη με ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη στην πρώτη καταγγέλλουσα.

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό τελεσθέντα κατ΄ εξακολούθηση το 2008 και για δύο απόπειρες βιασμού, τα έτη 2010 και 2014, σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων.
Η κατάθεση της πρώτης από τις συνολικά τρεις καταγγέλλουσες διενεργείται «κεκλεισμένων των θυρών», ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μετά από σχετικό αίτημα, το οποίο έγινε ομόφωνα δεκτό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gossip-tv.gr που βρίσκεται αυτή την ώρα στα Δικαστήρια, η επόμενη δικάσιμος του Πέτρου Φιλιππίδη έχει προγραμματιστεί για τις 13 Μαΐου 2022.

Αυτή τη στιγμή συνεχίζεται η κατάθεση του πρώτου θύματος...

Σύμφωνα με όσα έχει ισχυριστεί η γυναίκα, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε σεξουαλικά το 2008 μέσα στο καµαρίνι του θεάτρου «Ήβη», όπου είχαν συναντηθεί για επαγγελματικούς λόγους, εξαναγκάζοντας την σε πράξεις που στοιχειοθετούν το αδίκημα του βιασμού.

Μάλιστα, η μάρτυρας έχει ισχυριστεί πως τρεις μήνες νωρίτερα από αυτό το περιστατικό είχε προηγηθεί και πάλι σεξουαλική επίθεση από τον ηθοποιό σε γραφείο θεατρικής εταιρείας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved