Κατερίνα Καινούργιου: Aυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Aυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη! Είναι κοινό μυστικό πως η Κατερίνα Kαινούργιου φροντίζει αρκετά την εξωτερική της εμφάνιση, γεγονός που την γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Έτσι παρά το επιβαρυμένο της καθημερινό πρόγραμμα και τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις, κάνει τα πάντα για να διατηρεί την επιδερμίδα της όσο πιο φρέσκια και νεανική γίνεται.

Για να το πετύχει αυτό, υπάρχουν αρκετές μέθοδοι που δεν θέλουν κόπο, αλλά τρόπο. Το σίγουρο είναι πως τα αποτελέσματα του την δικαιώνουν και με το παραπάνω.

Μερικά μυστικά της Κατερίνας για την περιποίηση προσώπου

1) «Μια φορά την εβδομάδα κάνω μία μάσκα προσώπου. Μου αρέσουν πολύ αυτές με άργιλο. Είναι πιο δυνατές, αλλά είναι καθαριστικές, ενώ μπορείς να κάνεις και μάσκα ματιών. Τις προτιμώ».

2) «Πολύ σημαντικό να μην ακουμπάμε το πρόσωπο μας με βρώμικα χέρια. Δεν δίνουμε σημασία σε αυτό, αλλά είναι μεγάλο μυστικό ομορφιάς. Τα χέρια μας έχουν πολλά μικρόβια, που είναι τεράστια πηγή μολύνσεων».

3) «Πηγαίνω στην φίλη μου την Θεανώ Μπέλλα που χρησιμοποιεί μόνο φυσικά συστατικά και οι θεραπείες της με έχουν βοηθήσει πολύ και στο πρόσωπο και το σώμα μου. Στο σώμα κάνω κάποια μασάζ. Ευτυχώς είναι αρκετά προσιτές οι τιμές, αν και νομίζω ότι για χάρη της περιποίησης της, μια γυναίκα μπορεί και να ξοδεύει καμιά φορά κάτι παραπάνω».

4) Αυτό που κάνει τη διαφορά ρουτίνα περιποίησης της είναι πως επιλέγει να απλώνει την κρέμα ματιών της στην περιοχή του λαιμού για πιο εντατική θρέψη.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved