Η Δανάη Παππά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο Τατουάζ μέσω Instagram και τα αρνητικά σχόλια
Showbiz

Η Δανάη Παππά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο Τατουάζ μέσω Instagram και τα αρνητικά σχόλια

Η Δανάη Παππά έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Το Τατουάζ».

Η νεαρή ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε αν εκείνη την περίοδο ήταν πιο ευάλωτη στην κριτική και στα σχόλια και αν την ενδιαφέρει η κριτική.

Η κριτική σε ενδιαφέρει;

Μέχρι ενός σημείου. Υπάρχουν άνθρωποι που θα πουν ή θα γράψουν ένα αρνητικό σχόλιο το οποίο συχνά δεν έχει να κάνει με μένα, αλλά είναι μια προβολή του εαυτού τους. Προσπαθώ λοιπόν να διακρίνω τι είναι κριτική και τι προβολή.

Έχεις δεχθεί κριτική ή συμβουλή που σε βοήθησε να γίνεις καλύτερη;

Θυμάμαι μια συμβουλή της Μυρτώς Αλικάκη, με την οποία συνεργαστήκαμε στο «Τατουάζ». Ήμουν στα πρώτα μου βήματα και πολύ αγχωμένη. Μου είχε πει λοιπόν: «Θα σκέφτεσαι να είναι όλο φυσικό, να τα λες και να τα εννοείς, μην προσπαθείς να παίξεις τίποτα. Να είσαι ο εαυτός σου, κι αυτό θα βγει προς τα έξω». Από τότε, σε όλες τις δουλειές μου, το έχω πάντα στο μυαλό μου. Είναι από τις καλύτερες συμβουλές που μου έχουν δώσει.

Η αλήθεια είναι άτι μπήκες απότομα στα βαθιά. Το πώς πήρες τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Τατουάζ», μέσω Instagram, έχει γίνει κάτι σαν αστικός μύθος. Τότε καταλάβαινες που έμπαινες;

Είχα πλήρη άγνοια κινδύνου γιατί δεν είχα καμία επαφή με το χώρο της υποκριτικής.

Δεν είχες σκεφτεί ποτέ μέχρι τότε να γίνεις ηθοποιός;

Είχα κάνει σεμινάρια υποκριτικής, αλλά για να ενισχύσω το χορό και τα εκφραστικά μέσα μου. Πάντα σκεφτόμουν πως θα βρεθώ σε μια σκηνή ως χορεύτρια. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό η σκέψη να γίνω ηθοποιός πριν παρουσιαστεί η ευκαιρία που μου δόθηκε από τον Ανδρέα Γεωργίου. Ήρθε ο ρόλος στο «Τατουάζ», ξεκίνησαν τα γυρίσματα και ήμουν σχετικά ανέμελη. Δεν υποπτευόμουν τι θα ερχόταν. Αρχισε να προβάλλεται η σειρά και έγινε πανδαιμόνιο. Ήταν κάτι που προσπάθησα πολύ να διαχειριστώ καθώς ήμουν 20 ετών. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν μπορώ να πω ότι μετάνιωσα.

Ήσουν πιο ευάλωτη τότε στην κριτική και στα σχόλια;

Ναι, ήμουν σαφώς πιο ευάλωτη. Πληγωνόμουν πολύ και με επηρέαζαν τα σχόλια. Δεν καταλάβαινα γιατί συνέβαινε αυτό -δεν μου είχε ξανατύχει-, οπότε τα έπαιρνα όλα τοις μετρητοίς και πολύ βαριά. Ειδικά τον πρώτο καιρό; στενοχωριόμουν πολύ. Με σόκαρε επίσης το ότι μπορεί να ενδιέφερα ξαφνικά τόσο πολύ κόσμο. Με την πάροδο του χρόνου και συζητώντας με πιο έμπειρους ανθρώπους, κατάλαβα ότι είναι κι αυτό ένα μέρος της δουλειάς. Το δούλεψα μέσα μου και έφτασα πλέον σε ένα σημείο όπου δεν με ενοχλεί τόσο. Δεν το προσεγγίζω τόσο συναισθηματικά και δεν πληγώνομαι.

Δέχεσαι όμως και θετικά σχόλια ή εκδηλώσεις θαυμασμού.

Βέβαια! Λατρεύω όταν με συναντούν μεγάλες κυρίες στο δρόμο και θέλουν να με αγκαλιάσουν και να με φιλήσουν. Είναι σαν να με ξέρουν χρόνια, μου λένε ότι με βλέπουν όπως την εγγονή ή την κόρη τους. Είναι σαν να γνωριζόμαστε επειδή κάθε βράδυ συναντιόμαστε -λες και τρώμε μαζί – μέσω της τηλεόρασης. Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του ότι υπάρχει κόσμος που με βλέπει σαν οικογένεια.

Όσον αφορά το αντρικό φύλο;

Στην αρχή δεν το καταλάβαινα γιατί δεν έδινα ποτέ σημασία. Ακόμα και τώρα, όταν παίρνω κάποια μηνύματα θαυμασμού, τα εκλαμβάνω ως θετικά σχόλια και τίποτα παραπάνω.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved