Παναγιώτα Βλαντή: «Δεν θέλω να κρατάω πίκρες και μίση από τη δουλειά»
Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: «Δεν θέλω να κρατάω πίκρες και μίση από τη δουλειά»

Η Παναγιώτα Βλαντή από πολύ μικρή ηλικία ήξερε ότι θα γίνει ηθοποιός και τίποτα δεν μπορούσε να την σταματήσει.

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για το ρόλο της Ρωξάνης στην τηλεοπτική σειρά «Άσε μας ρε μαμά» και για το ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή που έχει βιώσει μέχρι σήμερα στο επάγγελμά της.

Τηλεοπτικά βρίσκεστε στο «Άσε μας ρε μαμά». Η «Ρωξάνη» που υποδύεστε, είναι ένας από τους καλύτερους τηλεοπτικούς σας ρόλους;

Ναι ισχύει αυτό. Εμένα μου αρέσουν οι έντονοι χαρακτήρες, όχι οι γλυκανάλατοι. Θέλω να είναι ιδιαίτερες προσωπικότητες, να έχουν κάποια παραξενιά και να μην φαντάζουν εξαρχής θετικοί. Η Ρωξάνη έχει μία τρέλα, έχει πολλά κόντρα πράγματα από εμένα κι αυτό είναι που με ιντριγκάρει στον ρόλο. Δεν θέλω έναν ρόλο που να μην έχω να κάνω κάτι.

«Η Σιλβή» στα «Μαύρα Μεσάνυχτα» είναι ένας ρόλος που σας «κυνηγάει» μέχρι και σήμερα;

Ε μα ναι, φυσικά! Είναι ένας ρόλος πολύ έντονος, ιδιαίτερος, κωμικός και καλογραμμένος. Την αγάπησα την «Σιλβή» και για μένα έχει αφήσει εποχή. Αλλά πάντα λέω ότι πρέπει να προχωράμε και σε άλλους ρόλους, δεν θέλω να προσκολληθώ στο παρελθόν και να λέω μόνο αυτό ήταν. Δεν θέλω να ζω με την ανάμνηση ενός ρόλου. Τον κρατάω με πολλή αγάπη αλλά πάμε και σε επόμενους!

Ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή που έχετε βιώσει μέχρι σήμερα στο επάγγελμά σας;

Δεν θέλω να κρατάω πίκρες και μίση από τη δουλειά. Σαφώς κι έχω κάνει και συνεργασίες που δεν έχω περάσει καλά ή έχω αναρωτηθεί γιατί εγώ να είμαι εδώ. Παρ όλα αυτά δεν το γνώριζα από την αρχή, έβγαλα όλη τη σεζόν και είπα από τότε ότι θα προσέχω όσο μπορώ, ένα άτομο με το οποίο έχω ξαναδουλέψει και δεν μου έχει κάνει καλό.

Η εικόνα σας, μπήκε ποτέ εμπόδιο στη δουλειά σας;

Η εξωτερική μου εμφάνιση ήταν ένα μεγάλο «διαβατήριο», ευτυχώς. Και να υπήρξε εμπόδιο, δεν το έμαθα. Ως τώρα, μόνο καλό μου έχει κάνει θεωρώ. Σαφώς με έχει αποκλείσει από κάποιους ρόλους, αλλά δεν μπορώ να παίξω τα πάντα.

Η υποκριτική έχει λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά σε δύσκολες στιγμές της ζωής σας;

Αυτό που λένε ότι η δουλειά μας είναι ψυχοθεραπεία, το λαμβάνω μόνο στο γεγονός ότι κάνω μία δουλειά που αγαπάω και είμαι καλά. Από εκεί και πέρα, δεν περιμένω να λύσω τα προβλήματά μου μέσα από το θέατρο. Και δεν θέλω να τα λύσω μέσω αυτού. Το θέατρο σαφώς και με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω κάποιες καταστάσεις ή να ξεχαστώ από δύσκολες στιγμές, αλλά δεν με έχει θεραπεύσει. Με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Η ψυχανάλυση όμως, με έχει θεραπεύσει και με θεραπεύει ακόμη.

Υπήρξαν κακοποιητικές στιγμές στην καριέρα σας, που σας έκαναν να αποχωρήσετε από δουλειά;

Όχι δεν έχω αποχωρήσει, γιατί μπόρεσα και ισορρόπησα την κατάσταση. Φυσικά δεν ήταν κάτι ακραίο, αλλιώς θα είχα φύγει, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ακραίες συμπεριφορές έχετε βιώσει μέσα από την δουλειά;

Την έχω μοιραστεί ξανά την εμπειρία μου γι’ αυτό που είχε γίνει τότε και είχε αναφέρει και η Τζένη Μπότση, περί σεξουαλικής παρενόχλησης. Αυτό για μένα ήταν το πιο ακραίο και σοκαριστικό. Είναι το μόνο αρνητικό και ακραίο που μου έχει συμβεί. Από εκεί και πέρα, οι κακές συνεργασίες πάντα υπάρχουν, δεν μπορεί να είναι όλα ρόδινα. Λεκτική βία, σωματική βία δεν έχω βιώσει.

Σας έχει τύχει να πείτε κάποια «όχι» μέσα στην καριέρα σας, τα οποία ύστερα μετανιώσατε;

Τα όχι που έχω πει, τα μετάνιωσα μετά από λίγο αλλά αργότερα κατάλαβα ότι υπήρχε κάποιος λόγος που τα είπα και δεν έκανα κάτι. Έχω μάθει να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου στη δουλειά και ξέρω ότι αν δεν το κάνω, δεν θα μου βγει σε καλό.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved