Βλαντή: «Είναι σκληρό κι ευαίσθητο θέμα να ρωτάς μία γυναίκα, ειδικά άνω των 40 πότε θα κάνει παιδί»
Showbiz

Βλαντή: «Είναι σκληρό κι ευαίσθητο θέμα να ρωτάς μία γυναίκα, ειδικά άνω των 40 πότε θα κάνει παιδί»

Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε για τον λόγο που κράτησε κρυφό τον γάμο της.

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε επίσης τι ήταν αυτό που βρήκε στον σύζυγό της και αποφάσισε να παντρευτεί και αν είναι συμφιλιωμένη με τον χρόνο που περνάει.

Τι ήταν αυτό που βρήκατε στον σύζυγό σας και αποφασίσατε να παντρευτείτε;

Με έκανε πιο χαλαρή και δεν φοβάμαι μαζί του. Όχι ότι φοβόμουν πριν. Υπήρξα παλιότερα σε κάποιες σχέσεις καλά, αλλά δεν σκεφτόμουν κάτι παραπάνω. Στην περίπτωση αυτή με τον σύζυγό μου, έγινε κάτι ως διά μαγείας που δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ένιωσα εγώ καλά, σίγουρη και πλήρης.

Γιατί κρατήσατε κρυφό τον γάμο σας;

Δεν ήθελα την ημέρα του γάμου να έχω δημοσιογράφους. Δεν ήθελα να χαλάσει η στιγμή ή να βγουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που δεν θα ήθελα εγώ να βγουν. Με τους φίλους μου, τους γονείς μου, τον σύζυγό μου, πολύ ιδιωτικές. Μόνο γι’ αυτό. Άλλωστε μετά έδωσα εγώ η ίδια φωτογραφίες, προσεγμένες και κυκλοφόρησαν. Δεν ήθελα να «πουλήσω» τον γάμο μου, την ημέρα της τελετής, το είχα φανταστεί πιο ήρεμα.

Πόσο συμφιλιωμένη είστε με τον χρόνο που περνάει;

Από πάρα πολύ μικρή είχα ένα θέμα με τον χρόνο γιατί πίστευα ότι δεν θα προλάβω να κάνω πράγματα. Σε καμία γυναίκα δεν της αρέσει να μεγαλώνει. Θα ήθελα να μην μπω στη διαδικασία να κάνω παρεμβάσεις που μπορεί να με παραμορφώσουν. Δεν θα ήθελα να θυμίζω κάτι από τα παλιά, αλλά να είμαι μία καλοδιατηρημένη γυναίκα, όσο μπορώ, αλλά χωρίς να μεταμορφωθώ και να γίνω μία άλλη. Μου αρέσει να βλέπω καλοδιατηρημένους ανθρώπους που είναι σε μία φόρμα, αλλά χωρίς να κάνουν υπερβολές.

Είπατε πρόσφατα ότι σας ενοχλεί που σας ρωτούν «πότε θα κάνετε παιδί». Εξηγήστέ το μου λίγο αυτό.

Αρχικά είναι μία πολύ προσωπική ερώτηση, γιατί μία γυναίκα μπορεί να παλεύει να κάνει παιδί και να μην μπορεί. Επίσης, μπορεί μία γυναίκα να έχει χάσει ένα παιδί και να είναι σκληρή αυτή η ερώτηση. Καλό είναι να μην τα ακουμπάμε τέτοια θέματα, αν ο ίδιος ο συνεντευξιαζόμενος δεν μπει στη διαδικασία να το συζητήσει. Είναι πολύ προσωπική υπόθεση το πότε και το πώς θέλει κάποιος να κάνει οικογένεια. Είναι σκληρό κι ευαίσθητο θέμα να ρωτάς μία γυναίκα, ειδικά άνω των 40 κάτι τέτοιο. Θέλει λεπτότητα και σεβασμό η προσωπική ζωή του άλλου.

Έχετε εκφράσει την επιθυμία να υιοθετήσετε ένα παιδί, έχετε ξεκινήσει διαδικασίες;

Ναι φυσικά και το έχουμε σκεφτεί κι εγώ και ο σύζυγός μου ο Γιάννης. Δεν έχουμε μπει σε κάποια διαδικασία, απλά είναι κάτι που δεν το έχουμε απορρίψει. Θαυμάζω τους ανθρώπους που υιοθετούν ένα παιδάκι!

Ποιες οι σκέψεις που κάνετε για την κοινωνία της Ελλάδας του 2022;

Αρχικά θέλω να τελειώσει όλο αυτό που λέγεται πανδημία. Οφείλουμε να προχωρήσουμε τις ζωές μας και να το πάρουμε πάλι από την αρχή. Η κοινωνία μας ταλαιπωρείται τα τελευταία 10 χρόνια κι έγιναν πολλές «εκπτώσεις». Έγινε προσπάθεια να βασιλέψει το μέτριο, αλλά ελπίζω ότι αυτό θα ανατραπεί. Πρέπει να αλλάξουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι και μετά να αλλάξουν και οι άλλοι γύρω μας. Δεν φταίνε πάντα μόνο οι άλλοι. Επίσης κάτι μου με πείραξε σχετικά με την εισβολή στην Ουκρανία. Μιλήσαμε όλοι για την ειρήνη και τον πόλεμο γενικά. Σαφώς και δεν θέλουμε τον πόλεμο, αλλά εδώ έχουμε κάτι ειδικό. Εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Μη το γενικεύουμε αυτή την στιγμή.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved