Βασίλης Παλαιολόγος: «Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται όταν κλείνει η πόρτα στα σπίτια μας»
Showbiz

Βασίλης Παλαιολόγος: «Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται όταν κλείνει η πόρτα στα σπίτια μας»

Ο Βασίλης Παλαιολόγος μίλησε για το αν περίμενε να βρεθούν συνάδελφοι του στη θέση του κατηγορούμενου.

Επίσης, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε αν θα μοιραζόταν την ίδια σκηνή με τον Πέτρο Φιλιππίδη ή τον Λιγνάδη.

Συνάδελφοι σου όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης κάθονται στη θέση του κατηγορούμενου, όχι για τις ανάγκες ενός ρόλου, αλλά γιατί τους έχουν ασκηθεί βαρύτατες κατηγορίες. Το περίμενες;

Αυτό αποδεικνύει πως εν δυνάμει όλοι θα μπορούσαμε να δικαστούμε για κάτι. Επειδή οι πράξεις μας έχουν ως αποτέλεσμα συγκεκριμένες συμπεριφορές, τίποτα δεν είναι δεδομένο και θα πρέπει να σκεφτόμαστε διπλά ή τριπλά πριν πούμε ή κάνουμε κάτι. Όλο αυτό που συμβαίνει με τους συναδέλφους που δικάζονται ή με τις δολοφονίες, τους πολέμους, είναι μαθήματα ζωής. Μαθήματα που με κάνουν να αναθεωρώ και να μπαίνω σε διαδικασίες διαπραγμάτευσης ακόμη και της ύπαρξης μου.

Ήταν σοκ όλα αυτά που ακούστηκαν για τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη;

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που θα πει ότι γνώριζε, πέρα από τους εμπλεκόμενους. Ο καθένας από εμάς λειτουργεί σαν μονάδα, κανείς δεν ξέρει τι γίνεται όταν κλείνει η πόρτα στα σπίτια μας. Φήμες και εικασίες πάντα υπήρχαν, αλλά επειδή από μια φήμη τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στο απροχώρητο, έχω μάθει να κρατάω χαμηλούς τόνους σε τέτοιες περιπτώσεις. Μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω όμως όσους βιώνουν. Από εκεί και μετά αναλαμβάνει η δικαιοσύνη. Η ιστορία θα δείξει για τον κάθε έναν από εμάς ποιος ήταν ο βίος του.

Είχες συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Πέτρο Λιγνάδη;

Όχι, κάποια στιγμή με είχε προσεγγίσει ο Πέτρος Φιλιππίδης για μια δουλειά, αλλά είχα ήδη δεσμευτεί.

Γιατί πιστεύεις ότι οι άνθρωποι αυτοί προέβησαν στις συγκεκριμένες πράξεις;

Δυστυχώς δεν ξέρω αν υπάρχει απάντηση. Για να οδηγηθεί κάποιος σε ακραίες πράξεις συμπεριφορές, εικάζω πως τα αίτια είναι πολλά. Πρέπει να ψάξεις όχι το χθες, αλλά το απώτερο παρελθόν. Κάπου εκεί μπορεί να βρεθούν απαντήσεις ή και όχι.

Θα μοιραζόσουν την ίδια σκηνή με τον Πέτρο Φιλιππίδη ή τον Λιγνάδη μετά από όλα αυτά;

Νομίζω είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί ξανά ο κόσμος τους συναδέλφους που έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο. Δεν ξέρω πώς μπορούν να σβήσουν όλα αυτά με μια μονοκονδυλιά. Τα δικαστικά πορίσματα είναι αυτά που θα καθορίσουν τις δεύτερες ευκαιρίες. Δεν ξέρω και αν οι ίδιοι θα αισθάνονται άνετα να επιστρέψουν.

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved