Παλαιολόγος: «Το αμάξι μου χτύπησε σε κράσπεδο, γύρισε τούμπες στη λεωφόρο και σύρθηκε στην άσφαλτο»
Showbiz

Παλαιολόγος: «Το αμάξι μου χτύπησε σε κράσπεδο, γύρισε τούμπες στη λεωφόρο και σύρθηκε στην άσφαλτο»

Ο Βασίλης Παλαιολόγος έχει υποδυθεί αγαπημένους ρόλους τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το αν τον ακολουθεί μέχρι σήμερα ο ρόλος του μαθητή από τους «Δύο ξένους», τι θυμάται από τη συνεργασία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ενώ αναφέρθηκε και στο σοβαρό τροχαίο που είχε.

Οι «Δύο ξένοι», όπου υποδυόσουν τον μαθητή του «Κωνσταντίνου Μάρκαρα» σε ακολουθούν μέχρι σήμερα;

Με θεωρώ τυχερό γι' αυτή την ευκαιρία. Πράγματι, δύσκολα γίνονται πια τέτοιες δουλειές που θα καθηλώνουν τον κόσμο στα σπίτια τους, από εκεί και ύστερα επειδή προχωράμε, καλό είναι να κοιτάμε μπροστά και να ευγνωμονούμε το παρελθόν για τα εφόδια που μας έχει δώσει.

Τι θυμάσαι από τη συνεργασία σου με τον Νίκο Σεργιανόπουλο;

Μόνο καλά. Ένας άνθρωπος που λείπει σε κόσμο.

Σε προβληματίζει ο άδικος τρόπος που έφυγε;

Με τη βία θυμώνω. Και επειδή η ζωή είναι σκληρή σκέφτομαι πως τελικά τίποτα δεν είναι μακριά μας.

Ήρθες ποτέ αντιμέτωποι με πάθη, όπως αλκοόλ ή γενικότερα καταχρήσεις;

Προσπαθώ τα πάθη μου να τα ζω, χωρίς να πρέπει να βρίσκομαι σε σκοτάδια, χωρίς τελικά να μπαίνω σε περίεργους δρόμους. Για εμένα πάθος ήταν το τσιγάρο, αλλά αποφάσισα να το κόψω και να παθιαστώ με κάτι άλλο. Και το κατάφερα, είμαι αυτής της φιλοσοφίας. Δεν πάω να βρω τα σκοτάδια, αναζητώ το φως και βρίσκομαι πάντα στο φως.

Είναι αλήθεια πως κάποτε είχες ένα σοβαρό τροχαίο;

Ναι, είχα ένα τροχαίο μετά από μια παράσταση στη Σταδίου. Δεν με είδε ο άλλος οδηγός και έπεσε πάνω μου. Το αμάξι μου χτύπησε πάνω στο κράσπεδο, γύρισε δυο τούμπες στη λεωφόρο και σύρθηκε στην άσφαλτο. Μου πήρε 20 λεπτά να συνειδητοποιήσω αν είμαι ζωντανός ή όχι. Είναι σοκαριστικό, γιατί δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει συμβεί. Οφείλω μεγάλη ευγνωμοσύνη σε ό,τι με κράτησε στη ζωή. Και στη ζώνη μου.

Πηγή:ΕΓΩ