Το Πάσχα έφτασε: Το λευκό κυριαρχεί, οι επώνυμες το φορούν και γίνονται viral ! Πάρε ιδέες
Showbiz

Το Πάσχα έφτασε: Το λευκό κυριαρχεί, οι επώνυμες το φορούν και γίνονται viral ! Πάρε ιδέες

Πάσχα 2022: H παντοδυναμία του λευκού βρήκε την ιδανική εποχή με τις επώνυμες να το φορούν και οι εμφανίσεις τους να γίνονται viral!

Η άνοιξη και το καλοκαίρι βεβαίως είναι οι καλύτερες εποχές για να τολμήσουμε ένα total white look. Αντί λοιπόν να ψάχνουμε το ιδανικό στυλ για τις φετινές γιορτινές ημέρες του Πάσχα μπορούμε κάλλιστα να ρίξουμε μία ματιά στις τελευταίες εμφανίσεις πέντε επώνυμων γυναικών που το φόρεσαν κι έκαναν τη διαφορά!

Η αλήθεια βέβαια είναι πως φέτος το λευκό κυριάρχησε και μέσα στο χειμώνα αφού τείνει να γίνει το πιο λατρεμένο χρώμα.

Οι επώνυμες που εμείς έχουμε επιλέξει έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, είναι όλες ξανθιές και ως γνωστόν το λευκό ταιριάζει γάντι στις γυναίκες που επιλέγουν το ξανθό χρώμα στα μαλλιά τους. Ελένη Μενεγάκη, Φαίη Σκορδά, Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Καινούργιου και Ζέτα Μακρυπούλια μας δίνουν ιδέες για υπέροχες εμφανίσεις με total white σύνολο και «κλέβουν» τις εντυπώσεις!

Θέλεις η υπέροχη επιδερμίδα τους, θέλεις ο τρόπος που το συνδυάζουν ή ακόμη και τα αξεσουάρ με τα οποία δίνουν ένταση στο λευκό. Όπως και να ΄χει και οι πέντε αγαπούν το λευκό και έχει γίνει το χρώμα που θα το δούμε πάνω τους σε όλες τις παραλλαγές αφού το αποθεώνουν σε κάθε τους επιλογή, είτε είναι ένα απλό κοστούμι, είτε ένα κλασσικό πουκάμισο με cigarette παντελόνι είτε πρόκειται για total white outlook, είτε για girly φόρεμα.

Εσύ δεν έχεις παρά να δεις στη gallery τι έχουν επιλέξει και ευθύς αμέσως να τρέξεις στην αγορά για τις Πασχαλιάτικες αγορές σου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved