Πάσχα: Όταν η Έλλη Κοκκίνου έγραφε «ιστορία» με τα Πασχαλινά της κουλουράκια
Showbiz

Πάσχα: Όταν η Έλλη Κοκκίνου έγραφε «ιστορία» με τα Πασχαλινά της κουλουράκια

Πάσχα: Μυρωδάτο και πεντανόστιμο flashback στην κουζίνα της Έλλης Κοκκίνου! Η μοναδική συνταγή της για Πασχαλινά κουλουράκια!

Αν όχι, μιας που ακόμη που δεν έχει μοιραστεί με τους followers της τη συνταγή της, θα σου θυμίζουμε τι είχε συμβεί όταν μπήκε στην κουζίνα της το προπέρσινο Πάσχα για να φτιάξει κουλουράκια.

Η Έλλη Κοκκίνου μπορεί να διαθέτει κορμί «λαμπάδα» και να μην τρώει περιττές θερμίδες αλλά το έθιμο με τα Πασχαλινά κουλουράκια το τηρεί και με το παραπάνω.

Τι σημαίνει αυτό;

Όταν μπαίνει στην υπέροχη κουζίνα της μεγαλουργεί αφού φαίνεται πως διαθέτει ταλέντο και στη ζαχαροπλαστική και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά η «ιστορία» που έχει αφήσει πίσω της η θαυμάσια συνταγή της για Πασχαλινά κουλουράκια. Γιατί;

Γιατί δεν έφτασε μια δόση! Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά τέσσερα ταψιά λαχταριστά, αφράτα και μυρωδάτα κουλουράκια είχε ετοιμάσει με την ίδια να ποστάρει φωτογραφίες και να εξηγεί: «Πόσα Πασχαλινά κουλουράκια έφτιαξα φέτος! Αυτή είναι η 4η φουρνιά!
Η πρώτη φαγώθηκε, η δεύτερη προσφέρθηκε “ανέπαφα” σε γείτονες και συγγενείς, η τρίτη αναπλήρωσε την πρώτη και η τέταρτη είναι χωρίς γλουτένη για εμενα😋
Όποιος-α ενδιαφέρεται δέχομαι παραγγελίες
Χρόνος υπάρχει!
Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο!!», είχε γράψει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Έλλη Κοκκίνου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved