Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το πιο διάσημο πανωφόρι και μας πήγε δεκαετίες πίσω!
Showbiz

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το πιο διάσημο πανωφόρι και μας πήγε δεκαετίες πίσω!

Είναι ίσως το πιο διαχρονικό κομμάτι που φιγουράρει σε κάθε γκαρνταρόμπα, το φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια και το απογείωσε!

Αυτό δεν είναι άλλο από το τζιν μπουφάν και ναι, είναι το πιο διάσημο πανωφόρι και μας πήγε δεκαετίες πίσω και αυτό γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζεις το τζιν μπουφάν έκανε θραύση καθώς έχει ταυτιστεί με τις εποχές του παρελθόντος, τις ρομαντικές βραδιές, τις καλοκαιρινές βόλτες στην παραλία και φυσικά με τα σχολικά μας χρόνια!

Είναι όμως κι ένα item που φοριέται πάντα. Με τζιν παντελόνι, με φόρεμα, με πιο σικ σύνολο και πάντα «τραβάει» τα βλέμματα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να το φορέσει σε μια βόλτα της στην εξοχή. Σε πιο μακριά και άνετη γραμμή, συνδυάζοντάς το με μαύρο στενό παντελόνι και t shirt.

H Ζέτα εξάλλου είναι μια από πιο καλοντυμένες Ελληνίδες που πολλές φορές δεν πάει by the book, αφού διαθέτει σωματότυπο που μπορεί να φορέσει τα πάντα!

Όσο για το πώς διατηρεί τη σιλουέτα της;

«Κατά καιρούς έχω πάρει δυο τρία κιλά, αλλά πλέον ξέρω το κορμί μου και μπορώ να κάνω διατροφή μόνη μου». έχει πει. Τι κάνει όταν πάρει κάποια κιλάκια; «Όταν πάρω δυο τρία κιλά, κόβω εντελώς το ψωμί, τρώω ζυμαρικά μια φορά την εβδομάδα και προτιμώ τις πρωτεΐνες. Και δεν θα πω όχι σε ένα κομμάτι σοκολάτας γιατί σκέφτομαι ότι μου δίνει ενέργεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved