Βανδή-Μπισμπίκης: Ετοιμάζουν ρομαντική Πασχαλινή απόδραση μόνο για δύο! Πού θα ταξιδέψουν!
Showbiz

Βανδή-Μπισμπίκης: Ετοιμάζουν ρομαντική Πασχαλινή απόδραση μόνο για δύο! Πού θα ταξιδέψουν!

Τις μέρες αργίας του Πάσχα πρόκειται να εκμεταλλευτούν στο έπακρο ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή και φυσικά τις περιμένουν πώς και πώς. 

Το ζευγάρι πλέον μετράει κάτι λιγότερο από έναν χρόνο μαζί αλλά φροντίζει να απολαμβάνει τον έρωτά του στον μέγιστο βαθμό.

Και με αφορμή το Πάσχα που έρχεται, οι δυο τους αποφάσισαν να αφιερώσουν λίγο χρόνο ένας στον άλλον, ετοιμάζοντας ένα πολύ ρομαντικό ταξίδι.

Η Δέσποινα Βανδή αυτή τη σεζόν, κάθε Κυριακή εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Κύπρου. O Βασίλης Μπισμπίκης μάλιστα, έχει ταξιδέψει αρκετές φορές στο νησί για να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του και να την απολαύσει επί σκηνής, με εκείνη να του αφιερώνει συνεχώς τραγούδια. Με αφορμή αυτό, οι δυο τους αποφάσισαν να περάσουν εκεί λίγες μέρες μακριά από όλους και όλα τις άγιες μέρες του Πάσχα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, οι δυο τους, σύμφωνα με τη Real, να κάνουν και κάποια ακόμα μίνι απόδραση και να... εξαφανιστούν ώστε να ζήσουν τον έρωτά τους.

Όλα αυτά έρχονται αρκετό καιρό μετά το πρώτο διάστημα της σχέσης τους κατά το οποίο τόσο η όμορφη τραγουδίστρια όσο και ο γνωστός ηθοποιός έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κρύψουν αυτό που τους ενώνει. Όχι όμως πια. Πλέον έχουν περάσει στο άλλο άκρο και όταν καλούνται, μιλούν για τη σχέση τους και ο ένας για τον άλλον, πάντα με τρυφερά λόγια.

Σε συνέντευξή του πρόσφατα, ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε πει για τη Δέσποινα Βανδή: «Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν θα βγω έξω θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved