Βασίλης Σταθοκωστόπουλος-Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη: Νέο ειδύλλιο στην πόλη
Showbiz

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος-Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη: Νέο ειδύλλιο στην πόλη

Ένας νέος έρωτας αποκαλύφθηκε, ανάμεσα στον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και το μοντέλο Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη.

Οι δυο τους μετρούν αρκετούς μήνες μαζί και αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο κρυφτό.

Με μια δημόσια έξοδο τους αποφάσισαν να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και η Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη. Ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, και το μοντέλο, που έχει κερδίσει και τίτλους ομορφιάς (Star Tourism Hellas 2020, Μiss Face Greece 2019), είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και, σύμφωνα με πρόσωπα που τους γνωρίζουν καλά, είναι πολύ ερωτευμένοι. Πριν από λίγες ημέρες, έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Νίκος Βέρτης. Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας που τους απαθανάτιζαν, δεν σταμάτησαν τα τρυφερά αγγίγματα και τα τετ α τετ όλο νόημα, ενώ αντάλλασσαν παθιασμένα φιλιά αφιερώνοντας ο ένας στον άλλον τραγούδια του καλλιτέχνη.

Ο Β. Σταθοκωστόπουλος που έχει ήδη έναν γιο, τον Γρηγόρη, από τον γάμο του με την Αλεξάνδρα Λοΐζου, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και προχωρά μπροστά. Η πανύψηλη χυμώδης ξανθιά με καταγωγή από την Πάτρα, πέρα από τη δραστηριοποίηση της στον χώρο της μόδας, σπουδάζει Ιατρική. Ο λογαριασμός της στο Instagram, που σε λίγο φτάνει τους 100.000 ακολούθους, έχει πάρει φωτιά από τις σέξι πόζες της. Η ίδια δεν έχει σκοπό να κρατήσει ως μόνιμη ασχολία της το μόντελινγκ, αφού θέλει να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Σε αυτό φυσικά, σύμφωνα με πρόσωπα από το περιβάλλον της, τη στηρίζει και ο σύντροφος της. Η ίδια αγαπά την καλή ζωή, τα ακριβά αυτοκίνητα και τα φιρμάτα αξεσουάρ και δεν διστάζει να το δείχνει και στον προσωπικό της λογαριασμό. Οι δυο τους ήρθαν κοντά το περασμένο καλοκαίρι. Απολαμβάνουν πολύ συχνά στις εξόδους τους δείπνα στα εστιατόρια του επιχειρηματία και βόλτες στην Πλάκα. Η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα κινείται στα νότια προάστια, όπου ζει ο σύντροφος της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μένουν μαζί, χωρίς ακόμη να έχουν κάνει το βήμα της συγκατοίκησης.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved