Ευαγγελινού: Τα υβριστικά μηνύματα που την οδήγησαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος–«Τρόμαξα πολύ»
Showbiz

Ευαγγελινού: Τα υβριστικά μηνύματα που την οδήγησαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος–«Τρόμαξα πολύ»

Πριν από λίγο καιρό, η Κατερίνα Ευαγγελινού έζησε μια περιπέτεια που την τρόμαξε και την οδήγησε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Είχα τρομάξει πάρα πολύ με μια συμπεριφορά που κράτησε μέχρι και πριν από λίγους μήνες. Αρχικά, μου έστελνε υβριστικά μηνύματα και στη συνέχεια έστελνε μηνύματα στους φίλους και στους συνεργάτες μου. Τους έλεγε: "Μην κάνεις παρέα με την Κατερίνα Ευαγγελινού. Δεν είναι 32 είναι 52 χρόνων. Δεν έχει βγει ποτε Μις Ελλάς". Και πολλά άλλα που δεν μπορώ να σου αναφέρω», τόνισε αρχικά το μοντέλο.

«Συγκέντρωσα το υλικό και απευθύνθηκα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο λογαριασμός ήταν ψεύτικος και δεν ξέρω αν ήταν άνδρας ή γυναίκα. Τρόμαξα πολύ, γιατί συνέβη λίγο μετά το περιστατικό με το βιτριόλι».

Η Κατερίνα, με αφορμή το #ΜeΤοο, δεν διστάζει να μιλήσει και για άσχημες συμπεριφορές που έχει βιώσει. «Ολες αυτές τις γυναίκες που δημοσιοποίησαν τις ιστορίες τους τις θαυμάζω. Οταν ξεκίνησα, είχα δεχθεί κάποιες άσχημες συμπεριφορές. Η σημερινή Κατερίνα, με την εμπειρία που έχει, με την εμπιστοσύνη που δείχνει στον εαυτό της, αυτές τις άσχημες συμπεριφορές δεν θα τις δεχόταν με τίποτα», τόνισε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved