Η Κατερίνα Ευαγγελινού μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της: «Ο σύντροφός μου είναι εκτός χώρου»
Showbiz

Η Κατερίνα Ευαγγελινού μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της: «Ο σύντροφός μου είναι εκτός χώρου»

Η Κατερίνα Ευαγγελινού είναι από τις πιο ευγενικές και αιθέριες παρουσίες του μόντελινγκ.

Το 2007 κέρδισε τον τίτλο της Μις Ελλάς και διαγράφει τη δική της πορεία στον χώρο της μόδας. Για πολλά χρόνια συνεργάστηκε με σημαντικούς σχεδιαστές μόδας αλλά πλέον, έχοντας εστιάσει στα social media, ακολουθεί το ρεύμα της εποχής και κάνει μόνο επιλεκτικές δουλειές.

«Πρέπει να παραδεχθούμε πως αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα το μόντελινγκ δεν επαρκεί για να βιοποριστεί κάποιος εξ ολοκλήρου. Εγώ ξεκίνησα όταν ήμουν 16 χρόνων, το 2005. Τότε είχε πολλές δουλειές, τώρα όχι. Δεν μου αρέσει ο όρος influencer είναι πολύ βαρύς. Το να επηρεάζεις τον κόσμο είναι πολύ βαρύ. Δεν πιστεύω ότι ένα κορίτσι 18-20 χρόνων πρέπει να επηρεάζεται από τέτοιες εικόνες», είπε.

Βιώνει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή, αποφεύγοντας όμως να δίνει λεπτομέρειες. «Είναι κοινή μας απόφαση. Είμαι πολύ καλά τα τελευταία χρόνια στα προσωπικά μου. Ο σύντροφος μου είναι εκτός χώρου και σέβομαι την επιθυμία του να παραμείνει εκτός. Οσο για το αν θα φάμε κουφέτα, θα δείξει!», ανέφερε.

Εχοντας συμμετάσχει σε τηλεοπτικά projects, διατηρεί εδώ και οκτώ χρόνια συνεργασία με το Blue Sky αλλά ζυγίζει πολύ τις προτάσεις που της γίνονται. «Το show που έχω ζηλέψει και είχα κάνει και μια συζήτηση πριν από τέσσερα χρόνια, είναι το "Dancing with the stars". Το "GΝΤΜ" είναι ένα καταπληκτικό project και θα μου άρεσε να συμμετάσχω, γιατί η μόδα είναι κάτι που ξέρω πολύ καλά. Πέρυσι το καλοκαίρι, είχα μια πρόταση από μεγάλο κανάλι, αλλά κατάλαβα πως δεν πρέπει να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει και δεν μου ταιριάζει. Δεν αισθάνομαι αδικημένη από την τηλεόραση. Αν ήθελα, με οποιονδήποτε τρόπο, να είμαι στην τηλεόραση, θα ήμουν. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι στην τηλεόραση απλώς για να είμαι και αυτό αποδεικνύεται με τα δύο "όχι" που είπα στο "Survivor""», κατέληξε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved