Ναταλία Τσαλίκη: «Θα ήθελα εγγονάκι αλλά προέχουν οι αποφάσεις της κόρης μου»
Showbiz

Ναταλία Τσαλίκη: «Θα ήθελα εγγονάκι αλλά προέχουν οι αποφάσεις της κόρης μου»

Η Ναταλία Τσαλίκη μίλησε γιατί έχουν πάρει από κοινού την απόφαση με τον σύζυγό της, Γιάννη Μπέζο να μη δίνουν συμβουλές στην κόρη τους και επίσης ηθοποιό, Ηρώ.

Ακόμα, εκμυστηρεύεται τη μεγάλη της επιθυμία να αποκτήσει ένα εγγονάκι, αλλά και τι προέχει για να συμβεί αυτό.

Πώς αντιδράσατε όταν σας πρωτοείπε η κόρη σας ότι θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής; Ποια ήταν η συμβουλή που της δώσατε στα πρώτα της βήματα και ποια τώρα;

Ηταν σχεδόν αναμενόμενο, μιας και το παιδί μεγάλωσε σε καλλιτεχνικό περιβάλλον, Συμβουλές δεν δώσαμε, γιατί δεν πιστεύουμε σε συμβουλές ούτε εγώ ούτε ο άνδρας μου. Το παιδί πρέπει να ανακαλύπτει από την αρχή τη ζωή του και να βρίσκει μόνο του τον τρόπο να ξεπερνά τα πράγματα. Δεν προφυλάσσεις το παιδί δίνοντάς του συμβουλές, το παγιδεύεις του αφαιρείς την προσωπικότητα και τη γοητεία του να ανακαλύψει τον τρόπο να ξεπερνά τα λάθη του.

Τον τελευταίο χρόνο, οπότε ξεκίνησε και το κίνημα #ΜeΤοο, αποκαλύψατε ότι είχατε υποστεί bullying από γνωστό πρωταγωνιστή. Αυτό το συζητήσατε με την κόρη σας και τι συμβουλές της δώσατε;

Δεν ξέρω αν θα το έλεγα bullying και κακή συμπεριφορά, δεν μου αρέσουν αυτές οι ταμπέλες αλλά είχα μια τέτοια εμπειρία. Δεν το συζήτησα καθόλου και τώρα πρόσφατα της το είπα. Δεν σημαίνει ότι επειδή έτυχε σε εμέ-' να θα τύχει και σε εκείνη. Εχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην κόρη μου. Ξέρετε, την εκτιμώ και τη σέβομαι απεριόριστα και πολλές φορές δέχομαι από εκείνη «συμβουλές». Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο κριτήριο της και. στην ωριμότητα της.

Έχοντας δημιουργήσει μια καλλιτεχνική οικογένεια, θα θέλατε να συνεργαστείτε και οι τρεις σε ένα project είτε στην τηλεόραση, είτε στο θέατρο, είτε στον κινηματογράφο;

Με τον άνδρα μου έχω συνεργαστεί, με την κόρη μου θα το ήθελα, με την έννοια ότι είναι ένα άτομο που αγαπώ, είμαι συναισθηματικά δεμένη μαζί της και την εκτιμώ απεριόριστα ως καλλιτέχνιδα. Βεβαίως θα το ήθελα, αλλά δεν το επιδιώκω.

Θα θέλατε να δείτε την Ηρώ να δημιουργεί τη δική της οικογένεια;

Θα ήθελα να τη δω να κάνει αυτό που την κάνει ευτυχισμένη, όποιο κι αν είναι αυτό. Δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα να έχω ένα εγγονάκι, απαντώντας συναισθηματικά, αλλά προέχουν οι αποφάσεις της κόρης μου που θα την κάνουν ευτυχισμένη. Είναι η δική της επιλογή, η δική της ζωή, και θέλω να τη δω να είναι χαρούμενη.

Επόμενα επαγγελματικά σχέδια;

Εκτός από την παράσταση στο Εθνικό, θα είμαι στη νέα ταινία του Σωτήρη Γκορίτσα με τίτλο «Εκεί που ζούμε», στην οποία θα υποδυθώ τη μητέρα του Προμηθέα Αλειφερόπουλου.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved