Η Πιερίδου για τον ρόλο της στη Γη της Ελιάς: «Η Ευτυχία πεισμώνει... Τη νοιάζει μόνο ο εαυτός της»
Showbiz

Η Πιερίδου για τον ρόλο της στη Γη της Ελιάς: «Η Ευτυχία πεισμώνει... Τη νοιάζει μόνο ο εαυτός της»

Την Ιφιγένεια Πιερίδου τη γνωρίσαμε μέσα από το «Τατουάζ» και φέτος επανασυστήνεται μέσα από τη «Γη της Ελιάς».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της.

Πώς αισθάνεσαι που πρωταγωνιστείς σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν;

Δεν το νιώθω σαν δουλειά... Εχουμε δημιουργήσει μία ωραία παρέα και έτσι, όταν ξυπνάω, έχω τρομερή διάθεση να πάω στα γυρίσματα κι ας ξέρω ότι είναι πολύωρα. Δεν με κουράζει τίποτα, ούτε το ότι πηγαινοερχόμαστε με αεροπλάνο Ελλάδα-Κύπρο ούτε κάτι άλλο. Αγαπώ αυτή τη δουλειά και παίρνω δύναμη από αυτό.

Περίμενες την επιτυχία της σειράς;

Ακούγοντας τα μεγάλα ονόματα των ηθοποιών που θα ήταν στη σειρά και συνυπολογίζοντας ότι το σενάριο είναι της Βάνας Δημητρίου και η σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου, ήμουν σίγουρη ότι θα πάμε καλά.. Βέβαια, πάντα κρατώ μικρό καλάθι, γιατί ο παράγοντας της τηλεόρασης είναι απρόβλεπτος. Φέτος, ειδικά,, που υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός και πολλές σειρές. Ευτυχώς, όλα πήγαν περίφημα και ο κόσμος αγκάλιασε τη δουλειά μας.

Εκτός των ηχηρών ονομάτων, ποια στοιχεία της σειράς θεωρείς ότι την έκαναν τόσο αγαπητή;

Το σενάριο συνδυάζει πολλές ιστορίες, υπάρχουν στοιχεία κοινωνικά, δράματος, μερικές φορές και κωμωδίας. Ολα «δένονται» αρμονικά.

Η σειρά πραγματεύεται και επίκαιρα ζητήματα, όπως την κακοποίηση. Είδαμε την Ευτυχία, την ηρωίδα που υποδύεσαι, να δέχεται δεκτική και σωματική βία από τον σύντροφο της...

Η μυθοπλασία είναι ο μικρόκοσμος της κοινωνίας, οφείλει μία σειρά να πραγματεύεται τέτοια ζητήματα. Οταν μου πρότειναν τον ρόλο της Ευτυχίας, ήταν από τα στοιχεία που με δελέασαν. Είναι ένας δύσκολος ρόλος, τελείως κόντρα στην Ιφιγένεια. Μέσα από την Ευτυχία δίνουμε το μήνυμα ότι πρέπει να μιλάμε, να μην ντρεπόμαστε, να μιλάμε για καταστάσεις κακοποιητικών συμπεριφορών. Πρέπει να δείξουμε στον κόσμο ότι τίποτα δεν είναι ταμπού. Και να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει μόνο η σωματική βία, αλλά και η ψυχολογική.

Εχεις βιώσει κάτι αντίστοιχο με την Ευτυχία;

Σωματική βία όχι, όμως σε μικρότερη ηλικία έχω δεχτεί συναισθηματική-ψυχολογική βία. Οταν είσαι πιο μικρός, αργείς να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει. Αργείς να Βάλεις τα όρια σου. Στην αρχή το εισπράττεις ως ένδειξη αγάπης. Ολοι έχουμε δεχτεί κάποια στιγμή στη ζωή μας κακοποιητική συμπεριφορά. Είναι δύσκολο να βγεις από αυτή την τοξική κατάσταση.

Πώς είναι το να συνεργάζεσαι με τόσο μεγάλα ονόματα της υποκριτικής, όπως ο Νίκος Γαλανός, η Μάρω Κοντού, Λυδία Κονιόρδου;

Προσπαθώ να ρουφάω όσο πιο πολλά μπορώ! Με σεβασμό και ευγένεια προσπαθώ να αντεπεξέλθω στον ρόλο μου και να μαθαίνω από τους μεγαλύτερους. Είναι μεγάλο σχολείο το να παίζεις με αυτούς τους ηθοποιούς.

Περίμενες ότι μετά το «Τατουάζ» θα ακολουθούσε μία δεύτερη μεγάλη επιτυχία;

Στο «Τατουάζ» μπήκα πολύ διστακτικά. Είχα κάνει κάποιες συμμετοχές σε θέατρο και κινηματογράφο, όμως τη φοβόμουν την προβολή της τηλεόρασης. Μετά σκέφτηκα «ας το κάνω και όπου με βγάλει». Μου άρεσαν από την πρώτη στιγμή η καθημερινότητα, τα γυρίσματα. Οπότε μου βγήκε και μου βγαίνει σε καλό.

Πηγή:ΤύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved