Ντόρα Μακρυγιάννη: Καμία σχέση η δουλειά που έκανε πριν γίνει ηθοποιός!
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: Καμία σχέση η δουλειά που έκανε πριν γίνει ηθοποιός!

Η Ντόρα Μακρυγιάννη μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η ταλαντούχα ηθοποιός σχολίασε επίσης αν η ομορφιά ανοίγει δρόμους ή μπορεί και να σταθεί εμπόδιο, κα με τι κριτήρια επιλέγει μια δουλειά.

Πώς αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός;

Δεν το αποφάσισα, ήρθε. Δούλευα από μικρή στο ασφαλιστικό γραφείο του πατέρα μου. Μετά από αυτά τα σκηνικά που είχα ζήσει, ένα από τα πράγματα που με βοήθησαν ήταν ότι μπήκα σε μια θεατρική ομάδα, στα 19 μου. Με είχε παροτρύνει μια φίλη μου, η Κατερίνα. Μου είχε πει «έλα ρε συ να ξεχαστείς, είμαστε και ωραία ομάδα». Κι έτσι ξεκίνησε. Μάλιστα είναι μία από τις πιο δυνατές θεατρικές ομάδες του Αιγίου. Σε κάθε παράσταση είχαμε 400 άτομα από κάτω. Πολύ ωραία έκθεση στο κοινό, Στο μεταξύ σπούδασα Ασφαλιστικά Οικονομικά και συνέχισα να δουλεύω στο γραφείο του πατέρα μου ως ασφαλίστρια. Οταν ήμουν 24 ετών έτυχε να ανεβάσουμε με την ομάδα μας τα «Κόκκινα Φανάρια», ακριβώς την ίδια περίοδο που το ανέβαζε και το Εθνικό. Ανέβηκα λοιπόν στην Αθήνα να το δω, έκανα τη σύγκριση ανάμεσα στην ερασιτεχνική θεατρική ομάδα -που όμως ήταν πολύ κοίλη- και στον επαγγελματικό θίασο και είπα ότι αυτό θέλω να κάνω. Πήρα την απόφαση, έφυγα από το Αίγιο και έδωσα εξετάσεις σε όλες σχεδόν τις σχολές. Ετυχε και πέρασα στο Εθνικό.

Η ομορφιά ανοίγει δρόμους ή μπορεί και να σταθεί εμπόδιο;

Να ανοίξει δρόμους, μπορώ να το δεχτώ. Αλλά το να σταθεί εμπόδιο είναι το πώς το πλασάρεις εσύ. Αν εσύ πουλάς ότι είσαι πολύ όμορφη, αυτή είναι και η ταμπέλα που θα μπει. Προς το παρόν εμένα δεν μου έχει κλείσει πόρτες. Ισα-ίσα. Ειδικά στον «Ηλιο» ήταν ένα διάστημα που έπαιζα άβαφη. Μ' αρέσει κιόλας αυτό. Δεν προμοτάρω την ομορφιά, έως που προσθέτω και μαύρους κύκλους γιατί δεν έχω.

Με τι κριτήρια επιλέγεις μια δουλειά;

Το πρώτο που κοιτάζω είναι οι συνεργάτες. Ενας λόγος που αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την παράσταση «Αγώνας Νέγρου και Σκύλων» κάνοντας αντικατάσταση είναι γιατί αγαπιόμαστε παρά πολύ με τα παιδιά. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω γνωρίσει αυτή την ομάδα, τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, τον Δημήτρη Ραφαήλο και τον Σαμουήλ Ακίνολα, ο οποίος έφυγε και τώρα τον αντικαθιστά ο Στέφανος Μουαγκιέ. Αυτή η παράσταση ήταν για μένα δέκα μαθήματα έξτρα.

Και γυρίσματα και παραστάσεις. Πώς εκτονώνεις την πίεση;

Παλιά αυτό θα το έκανα με ένα ποτό, αλλά τώρα συμβαίνει στον ύπνο μου. Είμαι πολύ κουρασμένη για να βγω το βράδυ. Παλιά μου άρεσε και να φεύγω για ένα ταξίδι, αλλά ούτε αυτό μπορώ να κάνω πια. Το μόνο που μου μένει είναι η μουσική. Στα γενέθλια μου είχαμε κλείσει το «Καρέζη» και κάναμε πάρτι με τους φίλους μου. Χόρευα από τις 10.30 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί.

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved