Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου:Θα ήθελα να δω στον γιο μου το βλέμμα και τον χαρακτήρα του πατέρα μου
Showbiz

Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου:Θα ήθελα να δω στον γιο μου το βλέμμα και τον χαρακτήρα του πατέρα μου

Η Ρέα Βιτάλη συνάντησε  την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στην εκπομπή «Κεραία» της ΕΡΤ. 

Τη νεαρή γυναίκα, που αντίθετα με τα συνήθη «έθιμα», δεν δίστασε να μεταφέρει στο πανελλήνιο, με θάρρος και ενσυναίσθηση, το πρόβλημα που αντιμετώπισαν με τον σύζυγό της και κατέφυγαν στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Μια αυθόρμητη κίνησή της στο Instagram στάθηκε αφορμή να αντιληφθεί το πανελλήνιο το μέγεθος του προβλήματος, αλλά και τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν και δεν ενθαρρύνουν τα ζευγάρια όσο θα έπρεπε.

Βεβαίως, η συνομιλία έγινε αφορμή και για μια περαιτέρω εξομολόγηση αναφορικά με τον πατέρα της Νίκο Κούρκουλο, για το όνομα που θα δοθεί στο μωρό τους και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.

Στην σπάνια αυτή τηλεοπτική της εμφάνιση η Εριέττα Κούρκουλου συγκίνησε με την εξομολόγησή της.

«Εγώ θεωρούσα δεδομένο ότι τον γιο μου θα τον λένε Νίκο. Και ήμουν τυχερή γιατί παντρεύτηκα έναν άντρα που κι εκείνου τον πατέρα τον λένε Νίκο και τον έχασε νωρίς από καρκίνο.

Ένα όνομα δεν θα πρέπει να δίνει τη λανθασμένη εντύπωση ότι έρχεται ένα παιδί να μας γεμίσει ένα κενό. Το κάνουμε τιμητικά.

Θα ήθελα να δω στον γιο μου το βλέμμα και τον χαρακτήρα του πατέρα μου. Ήταν επικίνδυνα αυθεντικός, δεν λογάριαζε τίποτα. Μακάρι να το ξαναδώ στον γιο μου» είπε στη Ρέα Βιτάλη.

Σχετικά με τον λόγο που την οδήγησε στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, η ίδια είπε:

«Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με τον κύκλο μου που ήταν κυρίως ψυχολογικό, ήταν αποτέλεσμα άγχους και όταν άρχισα να βλέπω ότι δεν διορθώνεται ξεκίνησε ένα άγχος και εκεί ξεκίνησαν οι ευχές “όταν ηρεμήσεις θα γίνει” που το έκαναν χειρότερο.

Είναι πολύ δύσκολη διαδικασία και βλέπω πώς θα μπορούσε να είναι ένα στρες σε μία σχέση. Εμάς αντί να μας χωρίσει μας ένωσε και αυτό γιατί κρατήσαμε ως κύριο στοιχείο την αγάπη και ό,τι κάναμε το κάναμε μαζί. Δεν ένιωσα ποτέ πως η προσπάθεια αυτή είναι δικιά μου και το περνάω μόνη μου. Περνώντας το μαζί βγαίνεις πολύ δυνατός. Επειδή είμαι πολύ ρομαντικός άνθρωπος το φοβήθηκα πολύ. Τελικά όντας στην αντίπερα όχθη βλέπω ότι ήταν πολύ ρομαντική η δική μας ιστορία, έχουμε πολύ ωραίες αναμνήσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved