Η γη της Ελιάς: Ο Νικολαΐδης δίνει spoiler: «Θα δούμε πολλές εγκληματικές ενέργειες από τον Δημήτρη»
Showbiz

Η γη της Ελιάς: Ο Νικολαΐδης δίνει spoiler: «Θα δούμε πολλές εγκληματικές ενέργειες από τον Δημήτρη»

O Σπύρος Νικολαΐδης υποδύεται τον Δημήτρη στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς».

Ο 28χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος του και αν στη ζωή του έχει υπάρξει το «κακό παιδί».

Πώς διαχειρίζεσαι το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας στην Ελλάδα;

Στην αρχή ήταν κάπως άβολο γιατί είμαι πολύ ταπεινό παιδί και ένιωθα λίγο άσχημα. Σκεφτόμουν «δεν είμαι κάποιος, βρε παιδιά, για να με αναγνωρίζετε». Ακόμα υπάρχει αυτή η μετριοφροσύνη μέσα μου. Η αλήθεια βέβαια είναι πως το έχω συνηθίσει γιατί έχει μπει στην καθημερινότητά μου. Προσπαθώ όμως πάντα να έχω το κεφάλι ψηλά και το πιγούνι χαμηλά. Το πρώτο πράγμα που μου λένε είναι «γιατί είσαι τόσο κακό παιδί στη σειρά;». Τους κάνει εντύπωση το ότι είμαι ευγενικός γιατί έχουν στο μυαλό τους τον ρόλο του κακού που υποδύομαι.

Στη «Γη της ελιάς» υποδύεσαι τον Δημήτρη. Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος σου στα επόμενα επεισόδια;

Έρχονται συνταρακτικές εξελίξεις που ο κόσμος δεν τις περιμένει σε καμία περίπτωση. Έχουμε να δούμε πολλές και σοβαρές εγκληματικές ενέργειες από τον Δημήτρη.

Στη ζωή σου έχεις υπάρξει το «κακό παιδί»;

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν πάντα το καλό παιδί. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που δεν ήταν οικονομικά καλά και σε μια φτωχή γειτονιά της Θεσσαλονίκης, που ήταν σαν να λέμε γκέτο. Καταλαβαίνεις λοιπόν… Σκέψου ότι ξεκίνησα το μποξ γιατί με έδερναν κάθε μέρα στο σχολείο. Θυμάμαι ότι υπήρχαν παιδιά που είχαν μείνει τρεις και τέσσερις φορές στην ίδια τάξη, αλλά και εξωσχολικοί που έρχονταν και μας εκβίαζαν για να μας πάρουν τα λεφτά και έτσι να μη φάμε ξύλο. Αφού έγινα λοιπόν καλός στο μποξ, πήγα μια μέρα στο σχολείο και πλάκωσα στο ξύλο όλους αυτούς που μου έκαναν bullying. Έπρεπε να το αποβάλω αυτό από μέσα μου και να σταματήσει με κάποιον τρόπο να συμβαίνει. Για να καταλάβεις, πηγαίναμε στην αστυνομία και οι αστυνομικοί μάς έλεγαν «δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Και να κάνουμε καταγγελία, θα έρθουν την επόμενη μέρα κάτω από το σπίτι σου και θα σε περιμένουν να σε σκοτώσουν στο ξύλο». Έχω ζήσει πολύ άσχημα πράγματα. Είναι ένας λόγος παραπάνω που χαίρομαι για τον εαυτό μου γιατί ενώ μεγάλωσα σε τέτοιο περιβάλλον, τελικά τα κατάφερα.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved